Haberler

AK Parti Eski İl Başkanı Fetö'den Beraat Etti

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 10 Ağustos 2016’da gözaltına alındıktan 17 gün sonra tutuklanan, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan AK Parti Kayseri eski İl Başkanı Ömer Dengiz beraat etti.

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 10 Ağustos 2016'da gözaltına alındıktan 17 gün sonra tutuklanan, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan AK Parti Kayseri eski İl Başkanı Ömer Dengiz beraat etti.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık Ömer Dengiz ve avukatı Mehmet Soytürk hazır bulundu.

Eli kanlı alçak örgütle isminin anılmasının çok zoruna gittiğini söyleyen Ömer Dengiz mahkemede savunmasında "Ben partiye gelir gelmez onların gazetelerini içeri sokmadım. AK Partiliyim bunu haykıra haykıra söylüyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hediye ettiği kalemi o günden beri cebimden düşürmedim. 17/25 sonrası cumhurbaşkanımızın yalnız bırakıldığı dönemde herkes rozet çıkarırken, ben rozetimi gururla taşıdım. Ben her zaman onlara rest çektim" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Savcısı Dengiz hakkında beraat kararı talep ederken, Dengiz'in avukatı Mehmet Soytürk, 17/25 Aralık'tan 4 gün sonra 29 Aralık 2013'te Ömer Dengiz'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını söylediği açıklamalarının ses kaydını duruşma salonunda dinletti.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık Ömer Dengiz'in beraatına karar verdi.

Karar sonrası duygularına hakim olamayan Dengiz, Adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "En başta Türk adaletine, hukuk sistemimize her zaman inandım, güvendim. Başından beri şahsımda ilginç bir davaydı. Ben bunu her zaman söyledim. Gelişen olaylar, deliller beni haklı çıkararak beraat ettim. Allah razı olsun. Şuan o kadar çok mutlu, heyecanlıyım ki buradan Kayserili hemşerilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ömer Dengiz Ak Parti Kayseri Politika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Bakmadan Geçme

Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title