Haberler

AK Parti'den siyasilere 'Gezi' tepkisi

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Ülkeyi ve toplumu ölümlere, yıkıma ve kaosa sürükleyen bir Vandallık hareketine övgüler yağdırma yarışına tutuldular.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Ülkeyi ve toplumu ölümlere, yıkıma ve kaosa sürükleyen bir Vandallık hareketine övgüler yağdırma yarışına tutuldular. Sizi bu memlekete bu denli yabancılaştıran nedir, beynelmilel kabul görme arzusu mu Soros fonu mu? Mesele Gezi mi Kavala aşkı mı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, siyasilerin 'Gezi' açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Dağ, "Muhalefetin bir ağızdan Gezi'yi meşrulaştırma çabası beyhudedir. Öcalan posteri açılan, polis ve vatandaşımızın yaralandığı, araç yakılan, esnafımızın mağdur edildiği eylemler için milliyetçi (!) Akşener'in 'Gezi direnişi milli şuurun ayağa kalkmasıdır' demesi, izansızlıktır. Ülkeyi ve toplumu ölümlere, yıkıma ve kaosa sürükleyen bir Vandallık hareketine övgüler yağdırma yarışına tutuldular. Sizi bu memlekete bu denli yabancılaştıran nedir, beynelmilel kabul görme arzusu mu Soros fonu mu? Mesele Gezi mi Kavala aşkı mı" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

George Soros Hamza Dağ AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title