Haberler

AK Parti, 2023'e çok sıkı hazırlanıyor! Şarkıları bile seçimi kazandıracak kesime hitap edecek

Güncelleme:

AK Parti 2023 seçimlerine çok kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. Seçimlerde büyük bir başarı elde etmek isteyen parti kurmayları, seçim şarkısı üzerinde bile büyük titizlikle çalışıyor. İddiaya göre AK Parti'nin şarkısı, oy potansiyelleri nedeniyle seçimleri etkileyebilecek güçte olan z kuşağına yönelik yazılacak.

2023 seçimlerine 10 aydan bile daha kısa bir süre kalmasının ardından özellike iktidar cephesinde büyük bir hazırlık başladı. Ocak ayında dar gelirlilere yönelik önemli adımlar atması beklenen iktidar, seçim kampanyası ayağını da ihmal etmiyor. Hatta AK Parti'nin seçim şarkısı üzerinde bile titizlikle çalıştığı ve şarkıyla özellikle z kuşağına hitap edileceği belirtildi.

ESKİ BEYANNAMELER İNCELENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde AK Parti MYK'yı toplayıp seçim beyannamesi hazırlıklarına başlanması talimatı vermişti. Daha sonra yapılan çalışmalarda öncelikli olarak AK Parti'nin eski seçim beyannameleri, buralarda verilen vaatler ve ne kadarının yerine getirildiğine bakıldı.

"NE DEDİYSEK O" SLOGANI ÖNE ÇIKARILACAK

Beyannamelerdeki vaatlerin yüzde 80'inin yapıldığı, geri kalan kısmının ise yapımına devam edildiği görüldü. Bu nedenle seçim sürecinde ve beyannamede "ne dediysek o" sloganının da öne çıkartılması görüşü ağırlık kazandı.

TÜM KESİMLERİN GÜNLÜK HAYATINA DOKUNULACAK

Yapılan toplantılarda, beyannamede yer alacak seçim vaatlerinin genel çerçevesi çizildi. AK Parti, 2023 seçimlerinde, ülkenin çehresini değiştiren büyük projeler yanında toplumun tüm kesimlerinin günlük hayatına dokunan, mevcut sorunlarını çözen, onlara gelecek güvencesi veren dil, üslup ve sloganlar üzerinde duruyor.

GENÇLERE YÖNELİK ŞARKILAR ÖN PLANDA OLACAK

Seçim şarkılarının seçimine de büyük önem verilecek. Bunun için özel komisyon kurulacak. Bu iki konuda bir yerde seçimin kaderini belirleyecek genç seçmene dönük mesajlar yer alacak. Özellikle seçim şarkıları daha çok gençlere hitap edecek şekilde düzenlenecek.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kraliçe Elizabeth Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Türk Genci:

Z kuşağından bırak oyu size hiç bir şey çıkmaz bırakın bu işleri.

24
11
yanıtYanıtla
Ferhat:

Ağzınla kuş tutsan da olmaz o iş.

15
7
yanıtYanıtla
soner keskin:

Seçimi kazanmanın yolu EYT mağdurlarının hakların dan hiçbir kesinti yapmadan ve hiç bir formül uygulamadan ,haklarını vermekle olur.

10
10
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

ARAPÇAMI OLACAK SEÇİM ŞARKISI

11
5
yanıtYanıtla
Ahmet Ağa:

boşuna cabalamasınlar

6
3
yanıtYanıtla
Mehmetali Gül:

5941CekYasasi var olduğu sürece 250.000 esnaf mahkum ve 4milyon oy potansiyeline sahip ailesini kaybettiniz

4
1
yanıtYanıtla
Tunc Tunc:

z kuşagından oy bekleniyorsa 20 yaşında bugün calışmaya başlayan z kuşagının emeklilik yaşı 65 45 sene 36545=16200 gün calıştıktan sonra emekli olacaklar eyt yi herkese uygulayın 10000 iş günü olan herkes emekli olsun yaş ile degil prim günü ile emekli olunmalı

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title