Haberler

Hayrünnisa Gül, Babasını Kaybetti

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün babası Ahmet Özyurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kayınpederi Ahmet Özyurt, tedavi gördüğü Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği belirtilen Özyurt'un bulunduğu hastaneye Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül ve gelini Zehra Ayşe Gül de geldi.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Vefat haberinden sonra Ahmet Özyurt'un yakınları Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne akın etti. Yakınlarının birbirlerine sarılarak ağladığı görüldü. Abdullah Gül'ün de vefat haberinden sonra hastaneye geldiği ve bilgi aldığı öğrenildi.
Özyurt'un vefatına ilişkin hastaneden ve yakınlarından bir açıklama gelmedi ancak çoklu organ yetmezliğinden kaynaklandığı belirtildi.

CENAZESİ YARIN

Öte yandan Özyurt'un Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'nde yarın Cuma namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Abdullah Gül Ahmet Özyurt İstanbul Politika Haberler

500

Yorumlar (17)

yigit bulut:

YAKINDA KAYSERİNİN GÜLLERİNİ DELİK DESİK EDECEGİZ

4
44
yanıtYanıtla
sEDAT pEKEROV:

oluk oluk

yanıt5
yanıt27
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesın.

12
5
yanıtYanıtla
ahmet uyanıkkara:

bananee yaaa

10
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

9
2
yanıtYanıtla
sait:

eski köşkün hanımağası şimdiki aksarayın küskünü başınız sağ olsun.

1
8
yanıtYanıtla
konyalı:

dünya fani hanımefendi, her canlı ölümü tadacak. bunları düşünmeden bu milletin paralarını köşke harcattın. senin de sonun ölüm. hesabını nasıl vereceğini düşün. bu ülkenin garibanı olarak o hakkı mı alacağım. biz garibanları güya düşünürmüş gibi yapıp süslü hayat devam ettirdin.

2
7
yanıtYanıtla
ccc:

Allah rahmet etsin. . Dünya bir oyun ve oyalanma yeri. . Hiç çirkef olmaya gerek yok. En fazla kalan 100 yıl kalıyor. . İyi olsan ne var insanoğlu!

8
1
yanıtYanıtla
SAYGI HER ŞEYDİR ....:

Allah tüm islam alemini affetsin cennetine alsın . . . .

7
2
yanıtYanıtla
firat:

hepiniz cehnemdesiniz bu zulumleri yapin onda sonra cenete diyin emevilerde sonra allahin dini guklere intikal eti

yanıt1
yanıt2
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title