Haberler

100 bin imzaya 5'inci günde ulaşan Sinan Oğan: Başlangıç oyumuz yüzde 7 ile 9

Güncelleme:

100 bin imza sayısına 5. günde ulaşan Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında oy oranına ilişkin konuştu. Oğan, "Bizim başlangıç oyumuzun yüzde 7 ila 9 olduğunu ifade etmek isterim. Bunun süreç içerisinde ilk aşamada yüzde 16'lara ve daha sonra daha yukarıya çıkacağını düşünüyor, hesaplıyoruz." dedi.

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Habertürk yayınında soruları yanıtladı. 100 bin imza sayısına 5. günde ulaşarak Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Sinan Oğan, oy oranına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"MHP'YE OY VERİP ERDOĞAN'A OY VERMEYECEK KİTLEDEN ALDIĞIMIZ REAKSİYON VAR"

Oğan, şunları söyledi: "Bizim şu an MHP'ye oy verip, Erdoğan'a oy vermeyeceği kitleden aldığımız anlık reaksiyon var. Partisiz kitleden de aldığımız reaksiyon var. Zafer, Adalet, Ülkem, Türkiye İttifak Partisi'nin oluşturduğu Ata İttifakı'nın adayıyım.

"YÜZDE 16'LARA ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Bunları bir araya getirdiğimizde bizim başlangıç oyumuzun yüzde 7 ila 9 olduğunu ifade etmek isterim. Bunun süreç içerisinde ilk aşamada yüzde 16'lara ve daha sonra daha yukarıya çıkacağını düşünüyor, hesaplıyoruz.

"İNSANLAR YORULDU"

Siyasette her şey mümkündür. Türk siyaseti sürprizlere de şahit olmuştur. Şu an sayın Erdoğan 20 senedir Türkiye'yi yönetiyor. İnsanlar yoruldu, kamplaştırmadan yoruldu. Ancak 20 sene muhalefette sayın Kılıçdaroğlu var.

"20 YILDIR İKTİDARI DEVİREMEYEN YORULMUŞ BİR MUHALEFET VAR"

20 yıldır iktidarı deviremeyen yorulmuş bir muhalefet var. Bunların içerisinde teknolojiye, Türkiye'nin aydınlık yüzüne, Türkiye'nin en genç Cumhurbaşkanı adayına yakın olan benim."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Ata İttifakı Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (4)

TT:

Çok mütevazi konuşmuş ama tahmin ettiğinden fazla oy alır...İnsanlar artık yaşlı siyasetçilerden sıkıldı...Bende dahil bir nesil bunlarla büyüdü...Gençlerin isteklerini bilen ve memleketin verdiği sorumluluğun farkında insanların peşinden gitmeliyiz.

22
21
yanıtYanıtla
NSB:

Türkiye'mize tam olarak Sinan Oğan gibi donanımlı, bilgili ve akıllı bir siyasetçi lazım. Biz gençler köhnemiş siyaset anlayışından artık yorulduk.

15
21
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tek başına Mhp'nin oylarını geçer, mhp ülke genelinde yüzde 4-5 ise Sinan Oğan yüzde 6 çıkar.

19
15
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

bbp 30 akp 50 mhp 20 ince 30 ogan yüzde 10 böyle giderse 86 milyonluk ülkeden 200 miyon oy çıkacak :)

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title