Haberler

Ele geçirilen uyuşturucu paketleriyle "ohh ohh" yazan polisler, Bakan Soylu'nun tarihi konuşmasına gönderme yaptı

Güncelleme:

Van'da bir otomobilde 30 kilo 750 gram eroin ele geçiren polis ekipleri, uyuşturucu paketleriyle "ohh ohh" yazarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TBMM Genel Kurulundaki konuşmasına destek verdi. Soylu, konuşmasında "Ohh paralar PKK'ya değil, millete gidiyor" diyerek hafızalara kazınan sözlere yer vermişti.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürütenlere yönelik çalışmalar sürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince park halindeki otomobilde yapılan aramada 60 paket halinde 30 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. Şüpheli A.Y'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

UYUŞTURUCU PAKETLERİYLE "OHH OHH" YAZDILAR

Polis ekipleri, İçişleri Bakanı Soylu'nun TBMM Genel Kurulunda Bakanlığının 2021 yılı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmaya destek vermek amacıyla ele geçirilen uyuşturucu paketleriyle "ohh ohh" yazdı.

Ele geçirilen uyuşturucu paketleriyle 'ohh ohh' yazan polisler, Bakan Soylu'nun tarihi konuşmasına gönderme yaptı

NE DEMİŞTİ?

Soylu, TBMM'deki konuşmasında Yüksekova'ya ve Şemdinli'ye yeni kaymakamlık binası yapılacağını, Derecik'te temelleri attıklarını belirterek, "Ohhh! Paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor. Oh, oh! Not alın not, not." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Haberler

500

Yorumlar (42)

olllll:

polislerin siyasete görev başındayken karışması ne acı verici birşey görevini yap kardeşim senin orada süleyman soylunun partilere konuştuğu konuşmadan sizene

29
72
yanıtYanıtla
muz cumhur:

devlet değil muz cumhuriyeti. polisin işi bu mu. ne halt yemeye siyasetin ta ortasına atıyorsun kendini. uyuşturucuyu yakaladın tebrikler ötesi seni bozar

30
64
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Belli ki kuyruk acın var

yanıt14
yanıt8
Sen bozulmuşsun:

Bu durum seni bozmuş anlaşılan bu kadar zoruna gittiğine göre

yanıt8
yanıt8
Sıradan Vatandaş:

YAŞASIN TÜRK POLİS TEŞKİLATİ

66
14
yanıtYanıtla
Misafir:

Süleyman soylu harika bir bakan cesur pkk ağır darbe veriyor helal olsun sayın bakanim hükümetin en iyi bakani

48
12
yanıtYanıtla
Cevat:

Kamu görevinde,Duygusal ŞOV OLMAZ..OOH..Yazılmaz..Ne yazılır..?? Polis-Narkotik gayet sade Amaca uygun..Polis Teşkilatında Görev yapanlar, Duygusal Düşüncelerini Göreve YANSITAMAZ..Polisin bu Takdire Şayan mükemmel başarısını gören VATANDAŞ; OOHHH Der..Bende OOHH Diyorum...Polis,Jandarma İçinden,kendi arasında OOHHHder..kamuoyuna yansıtması doğru değildir..nokta

24
27
yanıtYanıtla
siirtli kasım:

yaw he he

yanıt9
yanıt8
Sana ne:

Bundan sanane bir vatandaş olarak benim hoşuma gidiyor belki kolluk kuvvetlerinin motivasyonları bu hem sen ne anlarsın ne iş yaparsın da daha iyisini bilirsin bir anlat bakalım?

yanıt16
yanıt8
Adem:

Meskun mahal operasyonlarini aç izle bak o yiğitler oralara neler yazdı ..

yanıt1
yanıt2
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title