Haberler

Polisler Bir Anda Kamyon Kasasından Çıkıp Baskın Gerçekleştirdi

Güncelleme:

İstanbul polisi, kaçak sigara satışı yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda farklı bir yöntem kullandı. Kamyon kasasına binen polisler bir iş hanına baskın yaptı.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak sigara satışı yapanlara yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri kaçak sigara satıcılarının yakalanmamak için çeşitli noktalara gözcüler koydukları baskınlardan erken haberdar olduklarını belirleyerek yeni bir yöntem kullandı.

KAMYON KASASINDA BASKIN

Operasyona katılan polis ekipleri belirli bir bölgeye kadar polis araçlarıyla gelerek bir kamyonun kasasında baskın yapılacak iş hanına gitti. İş hanının önüne gelince kamyon kasasındaki polisler kaçak sigara satışı yapılan iş hanına baskın düzenledi.

80 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Önceki gün yapılan operasyonda 19 kaçak sigara satıcısı yakalanırken, yapılan aramalarda 80 bin paket kaçak sigara ile kaçak sigara satışından elde edildiği değerlendirilen 4 bin 685 liraya el konuldu. Polis ekipleri kaçak sigaraların yaklaşık piyasa değerinin 800 bin lira olduğunu ileri sürdü. Yapılan operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan kaçak sigara satıcılarının Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title