Haberler

Polis Baskın Yapınca, Uyuşturucu ve Paraları Yakmaya Çalıştılar

İzmir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir eve operasyon düzenleyen polis, şüpheliler tarafından sobaya atılarak yakılmak istenen taş kokain ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile başka bir odada 1 kilo 500 gram esrar, 1 tüfek ele geçirdi.

İzmir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir eve operasyon düzenleyen polis, şüpheliler tarafından sobaya atılarak yakılmak istenen taş kokain ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile başka bir odada 1 kilo 500 gram esrar, 1 tüfek ele geçirdi. Gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik sürdürdükleri çalışmada kapsamında Gürçeşme semtindeki iki farklı adrese operasyon gerçekleştirdi.

Ekiplerin eve baskını sırasında, kapıyı tutarak polislerin girmesini engellemeye çalışan şüpheliler, uyuşturucuyu ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen paraları sobaya atarak tutuşturdu.

Ekiplerin içeri girerek şüphelileri etkisiz hale getirmesinin ardından yaptıkları aramada, sobadaki küller arasında kısmen yanmış para ve taş kokain ele geçirildi. Evde ayrıca bir tüfek ve 1,5 kilogram uyuşturucu bulundu.

Olayla ilgili C.T. (32), H.D. (65), E.Ç. (30), Y.Ç. (25), R.B. (39), S.Ç. (24) ve M.E. (45) ile 16 yaşındaki S.U. (16) gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.E, S.Ç. ve Y.Ç. tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Gürçeşme İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title