Haberler

Pınar Altuğ, eşiyle ilgili seviyesiz yorum yapan takipçisinin fotoğraflarını paylaşarak yanıt verdi: Ne desem bilemedim!

Güncelleme:

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, sosyal medya üzerinden "Yüzünüz çok çirkin. Kocanızı yanınızda zorla mı durduruyorsunuz, yoksa jigolo olarak mı kalıyor?" diyen kadın takipçisine sert yanıt verdi. O mesajı atan kadın takipçisinin fotoğraflarını paylaşan Altuğ, "Ne desem bilemedim!" yazdı.

Eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı nedeniyle takipçileriyle sık sık polemik yaşayan Pınar Altuğ, yine çileden çıktı. Pınar Altuğ, sosyal medya üzerinden eşi Yağmur Atacan için "jigolo" ifadesini kullanan kadın takipçisine sert yanıt verdi.

"JİGOLO" POLEMİĞİ

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, sosyal medya üzerinden "Yüzünüz çok çirkin. Kocanızı yanınızda zorla mı durduruyorsunuz, yoksa jigolo olarak mı kalıyor?" diyen kadın takipçisine verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Instagram hesabının hikayeler bölümünden o mesajı atan kadın takipçisinin fotoğraflarını paylaşan Pınar Altuğ, "Ne desem bilemedim" yazdı.

Pınar Altuğ, eşiyle ilgili seviyesiz yorum yapan takipçisinin fotoğraflarını paylaşarak yanıt verdi: Ne desem bilemedim!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Sosyal Medya Pınar Altuğ Haberler

500

Yorumlar (94)

Şeyma:

Nekadar abartılıyor ya onlar mutlu dünya güzeli bir kızları var bize düşen mutluluk dilemek neden cirkinlesiliyor anlamıyorum

79
8
yanıtYanıtla
Fırat:

ŞEYMA cığım bazı insanların mutluluğu , bazı insanları rahatsız ediyor. Bu ruh hali hastalıklı bir durumdur, dinimiz bu hastalığa HASET adını veriyor . Bunun çok büyük cezası var .

yanıt5
yanıt1
Bülent:

Şu Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi sanatçı örnek bir Cumhuriyet kadını ve yaptıkları her zaman örnek teşkil eden değerli bir oyuncu pınar Altuğ seni seviyoruz pınar hanım boş vereceksiniz kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş gülüp geçeceksiniz

44
37
yanıtYanıtla
Gülşen sakızcı:

Herhes kendi hayatına baksın

59
10
yanıtYanıtla
Gülşen sakızcı:

Yahu ne istiyorsunuz insanlardan sizin başka işiniz yok mu yıllardır evli barklı cocuklu kadın evladındandamı utanmıyorsunuz benimde kuzenim karısından 9 yaş büyük okadar mutlularki keşke bu insanlar kadar sizde mutlu olabilseniz harbiden yazık

52
6
yanıtYanıtla
Alper:

Cok akıllıca bir cevap ????

50
5
yanıtYanıtla
yarcan:

Pınar Altuğ hanımefendi iki kez evlilik yaşamış ve ilk kocasından edebiyle ayrıldıktan sonra şimdiki beyefendi ile seviyeli bir ilişki yaşayarak evlenmiş ahlaklı ve namuslu saygın bir hanımefendidir. Bol şanslar koca yürekli ssanatçı. . . Türkiye seninle gurur duyuyor. .

23
18
yanıtYanıtla
Güz:

İlk kocasıyla edebiyle ayrıldı derken taşlama mı, hiciv mi, satirik mi yapiyorsun bilemedim.

yanıt14
yanıt4
REALİTE:

Bu kadın da sürekli kocasıyla gündem olma çabası içerisinde

10
21
yanıtYanıtla
YiğitBey:

Küçük eniştenin harika reklamı oluyor. bundan sonra eve bile bakabilir.

yanıt10
yanıt16
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title