Haberler

Pınar Altuğ'dan Kaza Yapan Kocasıyla İlgili İlk Açıklama: Allah Bir Daha Yaşatmasın

Güncelleme:

Kendisi gibi oyuncu eşi Yağmur Atacan'ın içinde kızlarının da bulunduğu araçla yaptığı kazayla ilgili açıklamada bulunan Pınar Altuğ, "Durumları iyi. Allah bir daha yaşatmasın" dedi.

İstanbul Beykoz'da, ünlü oyuncu Yağmur Atacan'ın kullandığı cip, kontrolden çıkarak bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilin sürücüsü yaralanırken Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından Örnekköy sakinleri, aynı bölgede sürekli kaza olduğu gerekçesiyle yolu trafiğe kapattı.

30 METRE SÜRÜKLENDİ

Kaza, saat 18.00 sıralarında Beykoz Riva yolu Şirindere kavşağında meydana geldi. Riva yönüne giden oyuncu Yağmur Atacan yönetimindeki 34 PE 0591 plakalı cip Şirindere sapağından çıkan Muharrem Öztürk yönetimindeki 34 TY 2023 otomobile çarptı.


Çarpmanın etkisiyle devrilen otomobil, cipin önünde yaklaşık 30 metre sürüklendi. Her iki araç, yolun sağındaki menfeze düştü. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muharrem Öztürk yaralandı. Oyuncu Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı, kazadan yara almadan kurtuldu.


"ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN"

Kaza geçiren kızı ve eşi için büyük üzüntü duyan Pınar Altuğ Atacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını takipçilerine aktardı. İşte Pınar Altuğ'un o satırları: ''Dün akşam kızım ve kocam büyük bir kaza geçirdi. Çok şükür hem ailemin hem de karşı tarafın sağlığı yerinde. Arayan, soran, ilgilenen herkes çok teşekkür ederim. Allah bir daha yaşatmasın.''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ İstanbul Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Kemal:

Aha yağmurun teyzeside geldi :D

4
9
yanıtYanıtla
TIKIRTI:

TEYZE DEDİNDE NOLDU YANİ ŞİMDİ DERDİ SİZİMİ GERDİİİİ?

yanıt9
yanıt0
DERYA23:

Çok çok geçmiş olsun Rabbim korumuş bakın arkadaşlar bu sabah yorumları okurken eleştiri yapan insanlara o kadar çok üzüldümki yapmayın böyle şeyler onun inancının olmaması nasıl iki insanın yaşamıyla karşılaştırılabilir hele bu daha 5 yaşındaki bir çocuk ise herkesin doğrusuda yanlışıda kendisine kimse kimsenin mezarına girmeyecek herkes kendi dünyasını ve ahiretini sorgulasın kimseye çamur atmasın tekrar geçmiş olsun Rabbim kazadan beladan korusun. . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
Turk delikanlisi:

Bu Kari Allah''s inaniyormudu bu Karin benim bildigim kadariyla dinsiz fetocuydu yinedeoyle bunlar herkiliga giriyorlar yazik

4
8
yanıtYanıtla
camel:

bu kadın da çöktü iyice be

8
4
yanıtYanıtla
Gazeteci:

GÖRÜNÜRDE MUTLU Bir EVLILIK . . . ALLAH KORUMUS. . . . UCUZ ATLATILMIS Bir KAZA.

0
11
yanıtYanıtla
evladı osmanlı:

tabi sen zengin şımarık oğlansın araban kalite her türlü dalarsın senin araban garibanın arabasını döver ezer sürücüsünü hastahanelik edersin sende kaza yaptım diye bol reklam yaparsın

8
3
yanıtYanıtla
izmirli:

Ne kadar şaçma konusuyorsunuz adı üstünde kaza , olayı bi yere bağlamak için bahane arama

yanıt5
yanıt3
ZİNDAN:

hava atmanın sonucu budur lüks arabaya bin hava at kibirlen ohh ne ala unutmaki senden buyuk ALLAH Var

7
3
yanıtYanıtla
serdar galip:

Onlar daha genç diye üzülmüştür :)

0
9
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title