Haberler

Hakkari'deki trafik kazasında can veren çiftin evlilik hazırlığında olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bayramın son günü piknik için Cilo-Sat Gölleri'ne giderken yaşadıkları kazada 4 arkadaşlarıyla birlikte yaşamlarını yitiren Savaş Bayram (32) ve Aysun Er (31) çiftinin evlilik arifesinde olduğu öğrenildi. 8 yıldır birlikte olan ve pandemi süreci ile nikahlarını erteleyen çiftin cenazesinde gözyaşları sel oldu. Çift, iki ailenin de isteği ile yan yana defnedildi.

Kurban Bayramı'nın son günü yaşanan kazada, İkiyaka Dağları'ndaki Cilo-Sat Gölleri'ne giderken içinde bulundukları pikapın şarampole uçması sonucu Aysun Er ve Savaş Bayram ile arkadaşları Semra Varol, Çimen Özçük, Meryem Renda ve Evin Yazgan hayatlarını kaybetti. Yaralanan sürücü Mustafa Nasıroğlu'nun tedavisi sürüyor.

Talihsiz kazada hayatını kaybeden 4 arkadaş da kendi köyleri ve mahallelerinde toprağa verildi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Semra Varol Orman Mahallesi'nde; Çimen Özçük, Akalın köyünde; Vergi Dairesi'nde memur olarak görev yapan Meryem Renda, Adaklı köyünde ve Milli Eğitim Personeli Evin Yazgan da Onbaşılar köyüne defnedildi.

Kaderlerinde cennete kavuşmak varmış: Kaza yapan çiftin nikahları olacakken cenazeleri yapıldı

OTURACAKLARI EVİ BİLE KİRALAMIŞLAR

4 arkadaşlarıyla birlikte aynı kaderi paylaşan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Aysun Er ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olan Savaş Bayram'ın evlilik hazırlığı yaptıkları öğrenildi. Bayram ve Er, bugün Orman Mahallesi'ndeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Gözyaşının sel gibi aktığı cenazede çiftin arkadaşları, Aysun'un çeyizini hazırladığını, Savaş'ın da yaşayacakları evi kiraladığını anlattı.

"BU DÜNYADA BERABER OLAMADILAR"

İkilinin pandemi nedeniyle erteledikleri nikahı bayramdan sonra kıymayı planladığı ifade edilirken, Savaş Bayram'ın kardeşi Fesih Bayram, "Altı yıl yurt dışında okudu. Çalışmak için İstanbul'a gitti. Evlilik için iki ay önce buraya geldi. Savaş ile Aysun'un 8 yıllık bir beraberliği vardı. Bayramdan önce söz kestik. Bayramdan sonra evleneceklerdi. Evi kiraladılar. Bu dünyada beraber olamadılar inşallah diğer dünyada beraber olurlar. Her iki ailenin istediği üzerine de yan yana defnettik" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Kaderlerinde cennete kavuşmak varmış: Kaza yapan çiftin nikahları olacakken cenazeleri yapıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

haki:

8 yıldır birliktelermiş daha ne olacaklar.

2
14
yanıtYanıtla
ozi:

gencecik pırlanta gibi yavrucaklar ailelerine sabır dilerim

14
1
yanıtYanıtla
tarsuslu:

gelde ağlama insanız insan ciğerimiz var kalbimiz var Allahım sabır versin yakınlarına mekanları cennet olsun Allah gerçek dünyada biraraya getirir inşaALLAH

14
1
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Allah rahmet eylesin de 8 sene çıkmak nedir yaw

5
7
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Cok aci bir durum...kendilerine rahmet ailelerine sabir ve metanet diliyorum..

7
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Allahım sizi ayırmadı. Çok şükür

6
2
yanıtYanıtla
BJK:

İNŞALLAH AMA HZ ALLAH BİLİR

yanıt2
yanıt1
Hoca:

Rabbim cennette ikisini kavusturmustur.

5
2
yanıtYanıtla
BJK:

ALLAH BİLİR

yanıt3
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title