Haberler

    Peugeot Sport Türkiye 24 - 26 Haziran'da Belçika Geko Ypres Rallisi'nde

    Irc Şampiyonası'nda Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney'den Oluşan İlk ve Tek Bayan Ekip ile Türkiye Adına Yarışacak Olan Peugeot Sport Türkiye, Türk Hava Yolları, Total, Ansell, Yokohama, Red Bull, Gefco, Golden Bay Tour ve Peugeot Finans Sponsorluğunda Belçika'da Düzenlenecek Olan Geko Ypres Rallisi'ne Katılacak.

    ilk asfalt yarışına çıkacak olan Peugeot Sport Türkiye Ekibi, Devlet Bakanı Sayın Hayatı Yazıcı'nın da Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu olarak verdiği destek ile Türk Bayrağı'nı Belçika'da dalgalandıracak. Takıma Belçika'daki Türk vatandaşları da etaplara katılarak destek verecekler.

    Bu sene adı Geko Ypres Rallisi olarak değiştirilen Belçika Ypres Rallisi, ilk düzenlendiği 2007 yılından bu yana ıRC Kıtalararası Ralli Şampiyonası'na (ıntercontinental Rally Challenge) puan veriyor. Bu şampiyonada zafer 207 Super 2000'in her zaman yanında oldu. Bu sene, Peugeot yenilmezlik ünvanını korumak için çok iyi hazırlandı.

    207 Super 2000 geliştirme sorumlusu olan Peugeot Sport Mühendisi Bertrand Vallat "Asfalt kaplama bazı yerlerde bozuk" şeklinde açıklamada bulundu. "Çekiş ve aynı zamanda frenaj dengesi çok önemli. Zeminde tutunma çok farklılıklar gösteriyor, özellikle hava koşulları değişken olduğunda. Bu nedenle, daha az keskin, daha esnek ayarlar yapmanın yerinde olacağını düşünüyoruz. Koşullar ne olursa olsun, virajlarda maksimum etkinlikten daha ziyade sürüş kolaylığı sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.

    Peugeot Sport Türkiye pilotu Burcu Cetinkaya, ıRC deneyimini bu rallide arttırmaya devam edecek. Peugeot Sport Türkiye pilotu, "Geçmişte ani tutunma değişiklikleri nedeniyle tuzağa düştüm. Bu defa, deneme seanslarından yararlanıyorum. Sürüş kolaylığına öncelik veren ayarları yapmak için bu olanaktan yararlanacağıma inanıyorum" dedi.

    Ypres'de aralarında 11 adet 207 Super 2000'in olduğu en az 23 adet Super 2000 yarışacak.

    Geko Ypres Ralli 25 Haziran Cuma saat 16 :00'da start alıyor. Yarışın ertesi gün 26 Haziran Cumartesi saat 22 :40'ta sonuçlanması öngörülüyor. Ekipler böylece 293 km'den fazla kronometreli etap geçmiş olacaklar.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title