Haberler

Petek Dinçöz Oğlunu Gösterdi: Recep İvedik'e Benziyor

Güncelleme:

Katıldığı davette oğluyla basın mensuplarının karşısına çıkan Petek Dinçöz, "İlk tekmede Recep İvedik izliyorduk. Buyrun kaşlara bakın" diyerek oğlunu Recep İvedik'e benzetti.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, hamilelik döneminde filmlerini çok izlediği için oğlu Aslan'ın Recep İvedik'e benzediğini söyledi. Anneliği dünyadaki cennet olarak tanımlayan şarkıcı, 'Paşam' diye seslendiği oğlunu gazetecilere gösterip "Nasıl beğendiniz mi?" diyerek görüşlerini aldı.

"DÜNYADAKİ EN ÖNEMLİ İKİ ERKEK ONLAR"

Anne olduktan sonra sahneleri bıraktığının sanıldığını ancak yakında hem televizyon programı yapacağını hem de sahnelere döneceğini söyleyen Dinçöz "Evlendikten sonra herkes mesleğimi bıraktığımı sanmış. Böyle bir şey yok. Oğluşumla eşim de beni izlemeye gelecek. Oğlum hangi şarkıyı isterse onu söyleyeceğim. Benim için dünyadaki en önemli iki erkek onlar" dedi.


"BİR KARDEŞİ OLMASINI ÇOK İSTİYORUM"

Hamileyken 85 kiloya çıkıp spor yaparak 27 kilo verdiğini anlatan şarkıcı, doğum sonrası düzgün fiziğiyle görenleri şaşırttı. Evdeki bakıcısından yardım aldığını da söyleyen Dinçöz "Şu an 58 kiloyum. Tabii ki evde yardımcımız var ama çok zor. Üç- dört çocuk yapan annelerimiz büyüklerimiz nasıl başa çıkmış? Mucize yani. Ben çok istiyorum bir de kardeşi olsun" diye konuştu.


RECEP İVEDİK'E BENZETİYOR

Dinçöz, doğumdan sonra oğlunun kordon bağını alıp gömeceğini ancak eşinin kaybettiğini söylerken, hamileyken filmlerini çok izlediği oğlu Aslan'ı Recep İvedik'e benzettiğini gülerek anlatıp "Sorunlu bir hamilelik yaşadım. Evde dinlenmek zorundaydım. Sürekli komedi filmi izledik. Büyüklerimiz 'Aman ne izlersen, kime bakarsan çocuk ona benzer' dedi. İlk tekmede Recep İvedik izliyorduk. Buyrun kaşlara bakın" sözlerini kullanıp espri yaptı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Petek Dinçöz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (10)

petekçi hayran:

İyide sende ki çiçek balını gereksiz bir arı aldı. Ona üzülürüm hep.

17
2
yanıtYanıtla
KÜBRA:

MAŞALLAH PETEK ABLA NAZAR DEĞMESİN OĞLUNA . . . .

14
1
yanıtYanıtla
İVEDİLİKLE BU HABERİ KALDIRIN:

NE GEREKSİZ BİR HABER. . .

4
7
yanıtYanıtla
6666:

mafya kezbanı

9
2
yanıtYanıtla
hayat:

bunun kocası kimmiş yaa

6
1
yanıtYanıtla
ankaralı:

aynı petek dinçöze benziyo . . . zaten petek dinçözün estetiksiz hali de böyle fark yok recep ivedik gibiydi

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Petek Dinçöz yerine Tepek Dinçöz yazılmış gözden kaçmış

0
3
yanıtYanıtla
x:

bu da demet akalın gibi neye derman olduğu belli olmayan sözde sanatçılardan biri

2
0
yanıtYanıtla
Leyla pınar ozdogan:

Aynı babasına benziyor çok tatlı maşallah Allah an ali babalı büyütsün.

0
0
yanıtYanıtla
adem...:

recepden ziyade selçuk inana benziyor. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title