Haberler

Yakalanmamak için aracın plakasına "maşallah" yazan şüpheliler, çarptıkları sürücüyü 350 bin lira gasbettiler

Güncelleme:

Pendik'te plakaları 'Maşallah' yazıları ile kapatılmış bir araçtaki şüpheliler, çarparak durdurdukları cip sürücüsünü darbederek araçta bulunan 350 bin lirayla kayıplara karıştı.

İstanbul Pendik'te Çınardere Mahallesi Akan Sokak üzerinde meydana gelen olayda, bir denizcilik firmasında çalışan Ümit Angın, bankadan çektiği 350 bin lirayı alarak Tuzla'daki iş yerine doğru gitmek üzere cipine bindi. Angın'ın cipine sokak üzerinde bir süre ilerledikten sonra plakaları 'Maşallah' yazıları ile kapatılmış bir araç çarptı.

MAĞDURUN YAKINLARI HABERİ ALINCA OLAY YERİNE KOŞTU

Araçtan inen şüpheliler Ümit Angın'ı darbederek, cipte bulunan 350 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Angın, ambulansla Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemeler yaptı. Ümit Angın'ın yakınları haberi alınca olay yerine koştu.

"ARABANIN LASTİĞİNİ KESMİŞLER"

Ümit Angın'ın annesi Nurten Angın, "Oğlum bankadan şirketin parasını çekmiş. Şirkete giderken arasından bir araba vuruyor. Çocuk da bakıyor 'ne oluyor' diyor. 'Benim arabamda bir şey yok siz vurdunuz' diyor. Oğlanı darbediyorlar. Arabanın lastiğini kesmişler, arabadaki parayı almışlar. Plakada 'Maşallah' yazısı varmış. 350 bin lira gitti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

YAŞLI KURT:

HERKESE BI HALLER OLDU LAAA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title