Haberler

Göle dönen yolda ilerlemekte ısrar edince motosikletini akıntıya kaptırdı

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te D-100 Karayolu'nda göle dönen yolda ilerlemekte ısrar eden bir kişi motosikletini sele kaptırdı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Pendik D-100'de yağışın etkisiyle rögarlar taştı. Göle dönen yolda araçlar ilerleyemedi. Minibüs suda mahsur kaldı. Bir motosikletli ise göle dönen yolda suya aldırmadan ilerlemeye çalışınca motosikletini akıntıya kaptırdı. Aynı anda yakındaki bir fabrikanın çatısı çöktü.

MOTOSİKLETİNİ AKINTIYA KAPTIRDI

Olay, Güzelyalı D-100 Karayolu'nda meydana geldi. Yağışın etkisiyle rögarların taştığı D - 100 Karayolu göle döndü. Akıntının da etkisiyle araçlar ilerleyemedi. Bir minibüs göle dönen yolun ortasında kalarak mahsur kaldı. Bu sırada bir motosikletli ısrarla suda ilerlemeye çalıştı. Motosikletli bir süre suda ilerledikten sonra motosikletini akıntıya kaptırdı. O anda yağışın etkisiyle yakındaki bir fabrikanın çatısı da çöktü.

O ANLAR KAMERADA

100 Karayolu'nun göle dönmesi, minibüsün göle dönen yolda mahsur kalması, fabrika çatısının çökmesi ve motosikletlinin ısrarla göle dönen yolda ilerleyip motosikletini akıntıya kaptırması saniye saniye kameraya yansıdı.

D-100'de göle dönen yolda ilerlemekte ısrar edince motosikletini akıntıya kaptırdı

D-100'de göle dönen yolda ilerlemekte ısrar edince motosikletini akıntıya kaptırdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

D-100 Karayolu Göle Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title