Haberler

Peker'in videolarında ismi geçen Taner Ay'ın babası, KKTC Düsseldorf Fahri Temsilcisi görevinden alındı

Güncelleme:

Almanya'da suç örgütü kabul edilip 2018 yılında yasaklanan "Osmanen Germania" derneğinin yöneticilerinden Taner Ay'ın babası Çetin Ay, KKTC Düsseldorf Fahri Temsilcisi görevinden alındı. Taner Ay'ın ismi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarında ortaya attığı iddialarda geçmişti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ortaya attığı bir iddia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni karıştırdı. Olaylar, Almanya'da 2016'dan bu yana yasaklı olan "Osmanen Germania" (Almanyalı Osmanlılar) derneğinin yöneticilerinden Taner Ay'ın, dönemin başbakanı, mevcut Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile aynı masada oturarak çay içtiği bir fotoğrafın ortaya çıkmasıyla başladı. Söz konusu fotoğraf, yasaklı derneğin liderlerinden Taner Ay'ın Instagram hesabında paylaşıldı.

PLAKASINDA KONSOLOSLUK İBARESİ VAR

Ay'ın Instagram hesabı incelenmeye devam edildiğinde, son model lüks aracının plakasına "KKTC Düsseldorf Başkonsolosluğu" ibaresini eklediği de gözlemlendi.

Peker'in videolarında ismi geçen Taner Ay'ın babası, KKTC Düsseldorf Fahri Temsilcisi görevinden alındı

"HİÇ İŞİM OLMADI"

Ay ile aynı karede poz veren dönemin başbakanı, mevcut Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu sabah yaptığı açıklamasında, "2-3 yıl önce Ankara'da otele gelip yanıma oturdu, hiç işim olmadı, adını da bilmem." ifadelerini kullandı.

BABASI GÖREVDEN ALINDI

Bu gelişmeler üzerine Başbakan Saner, dünkü Bakanlar Kurulu toplantısında, Taner Ay'ın babası Çetin Ay'ın KKTC Düsseldorf Fahri Temsilciliği görevinden alındığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ahmet say:

işte problemde burda adam kimin ismini verse işinden oluyor ve halen bazı insanlar yok mafya yok şöyle böyle diyip inanmıyor ya hangi ülkede böyle bir durumla karşılaşılmış bende diyorumki bunlar işinden olmasın yargılansın diğerleride yargılansın ama bağımsız yargılansın ya ülkede neler dönüyor halk halen destek veriyor bu hükümete cidden bu ekonomiyi hakediyor bence halk değişim gelişim şart kim olursa olsun bundan daha kötü bir yönetim olamaz zaten ülke çiflik yerine döndü

246
91
yanıtYanıtla
serkan l:

Senin bu hükümetten öncesine tevellütün yetmiyor ki böyle yorum yapmışsınız..sen şu 1923 den bu tarafa neler yaşanmış nelere maruz kalmışız ,kimler nelere engel olmuş, hiçbir konuda üretemeyen ve üretmek istese de engel olunan,aşağılanmış hep hayranlıkla avrupa avrupa diyen ,darbelerle hükümetleri indirilen ve asılan başbakanlar , iç karmaşa çıkarıp sağ sol çatışmalarında ölenler..daha neler neler..chp,hdp,iyi partiyle mi bu ülke düzlüğe çıkacak.. yokluğu zorluğu görmeyince atıp tutması kolay.

yanıt32
yanıt59
ahmet say:

25 yıl önceden bahsediyorsunuz bıkmadınız mı geçmişi kötülemekten bırakın geriye bakmaya biraz ileriye bakın derim onlara oy vermeyin başka partimi yok ülkede iyi ozaman geçmişte yapılan hatalar yüzünde şimdiki hükümet istediğini yapsın kimse hesap sormasın işte bu yüzden bu ülke gelişemiyor bu yüzden demokrasi yok ülkede bu yüzden ekonomimiz her zaman kötüye gidiyor biri gider biri gelir önemli olan devlettir hükümet değildir biri yapamıyorsa başkası geçer doğru olan budur

yanıt68
yanıt29
Necati Aricioglu:

Siz mabadinizi yirtin hayırlı insanlar hayra vesile olmaktan yorulmazlar olacak inşaallah durmak yok yola devam tevekkül Allah.

60
180
yanıtYanıtla
Ergin Yıldız:

Eskiden gavurlarin dedikleri yapildigi icin gösterilmiyodu,simdi bagimliliktan kurtulmaya calistigimiz icin yahudiler medyayla karistirnaya calisiyolar ortaligi,bizdeki ultra mallarda yok açız yok millet aç ulan varya ıslayıp ıslayıp döveceksin bu malları..

58
109
yanıtYanıtla
ahmet say:

bi dip not vereyim o kullandığın leptop yada telefonda gavur malı kullandığın covid aşısıda gavur malı güçlü olsaydıkta gavur malına muhtaç kalmasaydı eskiden medya yoktu televizyon telefon yoktu kimse sesini duyuramıyordu şimdi rahatlıkla herkes sesini duyurabiliyor açlığa gelince a haber izlediğin için heryer güllük gülistanlık dimi aç bakalım kaç kişini borçtan intihar etmiş açlık sınırı kaç liraymış asgari ücret kaç liraymış bi araştır öyle konuş

yanıt123
yanıt45
Murat Esen:

Dağda orman yangını çıkaran şahsı uydu görüntüleri ile buluyorlar da bunu mu bulamayacaklar

111
24
yanıtYanıtla
Jack Daniel:

İsrail yakında yok olacak Türkiye bütün galaksiyi yönetcek

16
6
yanıtYanıtla
Fikri Ozel:

İstanbul daki değişimi gördük. Daha ileriye gitmeye gerek yok.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title