Haberler

Pazaryeri Belediyesinin "dijital eğitim sistemi" öğrencilerin hizmetinde

Güncelleme:

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde belediye tarafından "Sanal Sınıf Projesi" kapsamında online dersler, profesyonel videolu eğitimler, deneme sınavları, konu tekrar testleri ve detaylı soru çözümleri ile birçok içeriğin bulunduğu dijital eğitim sistemi öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik sisteme, "dijital.pazaryeri.bel.tr" web adresinden ulaşılabiliyor.

"Sanal Sınıf"tan yararlanmak isteyen öğrencilerin, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ve öğrenim belgesi ile Pazaryeri Belediyesine veya internet sitesinin "Üye Ol" bölümünden kayıt yaptırması gerekiyor.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, konuyla ilgili açıklamada şunları kaydetti:

"Öğrenciler, uzaktan erişim tekniğine dayalı Sanal Sınıf'a kendilerine ait program şifreleri ile bilgisayar, tablet ya da cep telefonlarından günün her saatinde ulaşabilecek, dersleri izleyebilecek, alıştırma sorularını indirip çözebilecek. Destekleyici bir eğitim modeli olan sistemde, deneme sınavları da olacak. LGS'ye hazırlanan 8. sınıflar ile TYT ve AYT'ye girecek 12. sınıflara özel canlı yayınlar yapılacak. Öğrenciler, eğitmenlere soru sorabilecek. Veliler de aynı site üzerinden öğrencilerin başarı grafiğini takip edebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uyumlu içeriklerin yer alacağı proje ile dershane, engelli öğrencilerin evlerine götürülmüş olacak. Uzman eğitmenler tarafından hazırlanan toplam 3 bin 700 saatlik eğitim videosu, işitme engelli öğrencilerin yararlanması için alt yazı ile desteklenecek.

Pazaryerili gençlerin eğitimine destek, ailelerimizin eğitim bütçesini en aza düşürmek adına hayata geçirilen Sanal Sınıf Projesi'ne katkı koymak isteyen hayırsever vatandaşlar, Pazaryeri Belediyesinin açtığı hesaplara şartlı bağış yapabilecek. Çocuklarımızın geleceğine dokunacak projemize destek vermek isteyen hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Zekiye Tekin Pazaryeri Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title