Haberler

Pazarcık'ta Seçim Gerginliği 2 Yaralı

Chp'nin 3 dönemdir kazandığı Pazarcık'ta pazar günü yapılan seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Yakup Hamdi Bozdağ 15 bin 960, CHP'li aday mevcut belediye başkanı Kamil Dalkara ise 15 bin 739 oy aldı.

Chp'nin 3 dönemdir kazandığı Pazarcık'ta pazar günü yapılan seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Yakup Hamdi Bozdağ 15 bin 960, CHP'li aday mevcut belediye başkanı Kamil Dalkara ise 15 bin 739 oy aldı. CHP'nin sonuçlara itiraz etmesiyle oylar yeniden sayılmaya başlandı. Sonuçlara tepki gösteren CHP'li bir grup ise bugün oyların yeniden sayıldığı adliyeye girmek istedi. Polisin izin vermediği kalabalık, adliye yanındaki polis merkezine taşlarla saldırdı, çevredeki araç ve işyerlerine zarar verdi. Polisin havaya uyarı ateşi açmasıyla dağılan kalabalık belediye bahçesinde beklemeye başladı. 2 kişinin gerginlik sırasında atılan taşlarla hafif yaralandığı olaylar üzerine ilçeye Kahramanmaraş'tan polis ve jandarma birlikleri sevk edildi.

Güvenlik önlemlerinin artırıldığı ilçede oylar yeniden sayılırken, CHP'lilerin bekleyişi de sürüyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Mücahit YOLCUKAHRAMANMARAŞ, (DHA)

==================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Yakup Hamdi Bozdağ Ak Parti Pazarcık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Melekmelek_seninle_var@hotmail.com:

bdp kazanamadi:( hiç bari CHP kazansın....

3
6
yanıtYanıtla
ali gulbaharsaracooperativa@live.com:

Sahtekâr CHP'nin yalanı bizatihi olaylara biliyoruz yakup bozdagın abisi traktörle tarladan dönerken bunların saldırısına ugradı 4 secimdir onların elindeki belediye gitti diye cekemiyorlar

3
4
yanıtYanıtla
Baran kasakolbaran_kasakol@hotmail.com:

Saygi deger pazarcik Halki cok iyi biliyorki yarim asirdir kurtler devletin partisi chp ye oy veriyor bugun den sonra duzen partilerine oy vermek buyuk ahmakliktir chp kurtlerin hic bir demokrtik kulturel hak talebine sicak bakmadigi gibi karsi cikip dusmanlik yapiyor demokratim kurdum ozgurluklerden yanayim diyen Herkes kayitsiz sartsiz insani bir gorev olarak hdp ye oy vermelidir duzen partilerine bel baglayan cikarcilari onurlu olmaya davet ediyorum bilhasa dune kadar korkuda aleviligini ve kurtlugunu korkuda inkar edenler bugun kurt ozgurluk mucadilesi sayesinde konusanlar bende pazarcikliyim bu arada harmancikliyim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title