Haberler

Paşalimanı Adası'nda Korkutan Yangın

BALIKESİR'in Erdek İlçesi'ne bağlı Paşalimanı Adası'nın Kablo koyundaki çalılık alanda yangın çıktı.

BALIKESİR'in Erdek İlçesi'ne bağlı Paşalimanı Adası'nın Kablo koyundaki çalılık alanda yangın çıktı. Yerleşim bölgelerine doğru ilerleyen yangını söndürmek için Erdek'ten iki itfaiye aracı araba vapuru ile adaya gönderildi.

Marmara takımadalarından olan ve Erdek'e 8 mil uzaklıktaki Paşalimanı Adası'nın Paşalimanı Köyü yakınlarındaki Kablo Koyu'ndaki çalılık alanda, bugün saat 14.30'da belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle evlerin bulunduğu bölgeye doğru ilerledi. Vatandaşların kendi çabalarıyla müdahale ettiği yangının söndürülmesi için Erdek'ten iki itfaiye aracı araba vapuru ile  adaya gönderildi.

Paşalimanı Köyü Muhtarı Ziya Aykaç, yangının Kablo koyundaki bir teknenin bölgeden ayrılmasının ardından başladığını belirterek, evlere doğru ilerleyen yangının söndürülmesi için çalışmaların devam ettiğini, Erdek'ten gelen araçlarla yapılacak müdahale ile yangının kısa sürede söndürülmesinin beklendiğini söyledi.

- Erdekbalıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Paşalimanı Marmara Erdek 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title