Haberler

Parmaklarıyla mucizeler yaratan terapist Türkiye'ye geliyor

Güncelleme:

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi'nin yaratıcısı Paul Emery, Richmond Nua Wellness-Spa'nın davetlisi olarak bir kez daha ülkemize geliyor.

ÖDÜLLÜ TERAPİST PAUL EMERY İLE TÜM SORUNLARINIZI GERİDE BIRAKIN

Aralarında Kate Moss ve Hannover Prensi Ernst'in de yer aldığı binlerce kişinin hayatını değiştiren Paul Emery, QEPR yöntemi ile öfke, fobi, depresyon, kilo verememe, yeme bozuklukları ve hatta aşk acısı gibi insanların yaşam kalitesini bozan sorunlarına 1 saatte son veriyor!

"Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti" ödüllü İngiliz Paul Emery; 11-19 Mart ve 01-02 Nisan tarihleri arasında Sapanca Richmond Nua Wellness - Spa'da; 20–31 Mart tarihleri arasında ise Richmond İstanbul'da terapilerini uygulayacak. Kendi geliştirdiği QEPR yöntemi ile Emery, kollara, yüze ve ellere, parmaklarıyla hafif vuruşlar ile beyinde kimyasal bir reaksiyon yaratarak negatif duyguları ve fiziksel acıyı yatıştırarak engelliyor. Psikolojik sorunların yanında migren ve boyun ağrıları gibi sorunlara da çözüm buluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kate Moss Hannover Sapanca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title