Haberler

Pamukkale Belediyesinde Sp Hastasına Yardım Eli

Pamukkale Belediyesi, doğuştan SP (Serebral Palsi) rahatsızlığı ve ilerleyen yıllarda da akciğer sorunu yaşamaya başlayan yatağa bağımlı 20 yaşındaki Yasin Çırak'ın yüzünü güldürdü.

Pamukkale Belediyesi, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olurken, doğuştan SP (Serebral Palsi) rahatsızlığı bulunan 20 yaşındaki gencin nefes almasında yardımcı oldu, hasta yatağı hediye etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, doğuştan hastalığı bulunan 20 yaşındaki Yasin Çırak'ı, beraberindeki heyetle ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gürlesin'in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Çelebioğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Tamer Nalcı da hazır bulundu. Başkan Gürlesin, ziyarette aile sohbet etti, hasta olan Yasin Çırak ile ilgilendi, durumuna ilişkin ailesinden bilgi aldı.

Başkan Gürlesin'e pazar esnafı ziyareti esnasında ulaşan Yasin Çırak'ın annesi Rukiye Çırak, oğlunun sağlık durumunu anlattı. Anne Çırak, Belediye'nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvurusunu yapmasının ardından, detaylı incelemeyi yapan belediye ekipleri raporu sonrasında gerekli desteğin sağlandığını belirtti.

Destekler için Başkan Gürlesin'e teşekkür eden Rukiye Çırak, "Oğlumuzu hastaneye getirip götürmek için arka koltuklarını çıkartıp ambulans haline getirdiğimiz arabamızı satmak zorunda kalacaktık. Belediye sayesinde hasta yatağı ve oğlumuzun yaşamını devam ettiren cihaz işini hallettik. Başkan ve belediyenin desteklerinden sonra rahatladık" dedi.

Kısa bir konuşma yapan baba Salim Çırak ise, "Bu hastaların Allah'ın bir emaneti olduğu, bunlara bakılması gerektiğini diğer vatandaşlarımızda öğrendi. Allah hepinizden razı olsun. İlgilenmeniz bizleri mutlu etti" diye konuştu.

Mahallede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere çağrıda bulunan Başkan Gürlesin, devletin artık güçlü olduğunu ve vatandaşına bakabilecek güçte olduğunu söyledi. Her zaman vatandaşın yanında olma zorunluluklarının bulunduğunu belirten Gürlesin, "Oğlumuz Yasin doğuştan Serebral Palsi ve son dönemde biraz daha rahatsızlığı artmış. Annesiyle biz bir pazaryerinde karşılaşmıştık. Bizden bir yatak talebi olmuştu. Bu konuda hemen başvuru değerlendirildi, inceleme yapıldı ve uygun görüldü. Biz ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak istiyoruz. Biz belediye olarak bu konuda hassasız, insanlarımızın sıkıntılarına derman olmak, onları evlerinde de ziyaret ederek sıkıntılarının azaltılmasına yönelik bütün imkanları seferber etmek istiyoruz. Çırak ailemize yatak verdik ama yatak dışında başka bu ailemize daha neler verebiliriz onu da konuştuk. Sosyal marketten sosyal kartımızı bağlayacağız ilave maaş bağlanması ile hemen görüşmelerimizi yapıp bir engel durumu söz konusu değilse bir önce onu da bağlatıp ailemizin daha da rahatlatılması yönünde girişimlerimizi yaptık" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Adnan Kaya Pamukkale Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title