Haberler

    Pablo Escobar'ın Kardeşi: Elon Musk 100 Milyon Dolar Vermezse Mahkemede Görüşürüz

    Geçtiğimiz sene Elon Musk, 'Not a Flamethrower' (Alev Makinesi Değil) isimli bir projeden bahsetmişti. Pablo Escobar'ın kardeşi Roberto Escobar, bu projeye son derece benzeyen bir cihazı satışa çıkarttı ve Elon Musk'ın fikrini çalarak piyasada onu alt ettiğini belirtti.

    Digital Trends'e açıklama yapan Roberto Escobar, Elon Musk'ın kendisine 100 milyon dolar ödemesi gerektiğini, yoksa mahkemede görüşeceklerini söyledi.

    Birçok filme ve son zamanların en çok konuşulan dizilerinde biri olan Narcos'a konu olmuş, uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın kardeşi, Tesla ve SpaceX'in CEO'su ile bir anlaşma yaptığını ve ürünü Tesla çatısı altında çıkartmayı planladıklarını ifade etti. Escobar, bunun karşılığında kâr oranından %20 alma konusunda anlaşıldığını ancak Elon Musk'ın bu parayı ödemediğini belirtti.

    Geçtiğimiz şubat ayında açıklama yapan Escobar, Elon Musk'ın ürün adını 'Not a Flamethrower' olarak değiştirdiğini ve anlaşmayı atlattığını belirtti. Elon Musk, birçok ajansın ürün ismi 'Flamethrower' (alev makinesi) olan bir ürünü ihraç etmeyi kabul etmeyeceği için ürünün isminde değişiklik yaptığını belirtti.

    Escobar açıklamalarında fazla bir kanıt sunmamış olsa da paranın ödenmemesi durumunda olayı mahkemeye taşıma konusunda kararlı olduğunu belirtti. Ayrıca açıklamalarında "Bahsettiğim %20 şu anda 2 milyon dolara denk geliyor ancak adımı karaladığı ve parayı ödemediği için 100 milyon dolar talep edeceğiz" sözlerini sarf etti.

    Roberto Escobar'a göre Tesla mühendisleri, 2017 yılının ortasında bir ziyaret gerçekleştirerek para yakabilecek oyuncak bir alev makinesi fikri hakkında görüşmeler gerçekleşti. Bu görüşmenin ardından Musk'ın 2018 yılında The Boring Company isimli bir şirketle 'Not a Flamethrower' isimli bir ürün çıkarması da Escobar'ı sinirlendirdi.

    Elon Musk şu an için konuya ilişkin bir açıklama yapmasa da Twitter üzerinden TMZ'nin 'Pablo Escobar'ın Kardeşi: Elon Benim Alev Makinesi Fikrimi Çaldı. Bu arada benim alev makinemi alın' başlıklı haberine "Alev Makinesi Değil, Bay Escobar" şeklinde yanıt verdi.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Elon Musk Haberler

    Bakmadan Geçme

    ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title