Haberler

Özlem Yıldız, Demet Akalın'ın Haciz İşlemi Sırasında Yaşadıklarını Ağlayarak Anlattı

Güncelleme:

Demet Akalın'ın evine haciz geldiği sırada yanında olan yakın arkadaşı Özlem Yıldız, "Haciz olayı yaşanırken onunlaydım" diyerek yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

2013 yılında Sinan Serter ile olan 8 yıllık evliliğini sonlandıran sunucu Özlem Yıldız bir televizyon programına konuk oldu.

HACİZ İŞLEMLERİ SIRASINDA YANINDAYDI

Konuk olduğu 2.Sayfa adlı programda tıpkı kendisine benzer durumlar yaşayan hakkında konuşan Özlem Yıldız, haciz işlemleri sırasında yanında bulunduğu Demet Akalın'a destek olmaya çalıştığından bahsetti.

"BU TARZ DURUMLARI YAŞAMAYAN BİLMEZ"

Evine haciz memurları geldiği sırada Akalın'ın gözyaşları içinde olduğu programın sunucuları tarafından hatırlatılınca Yıldız, "Haciz olayı yaşanırken onunlaydım, kendimi onun yerine koydum ben o dönemi nasıl atlattım diye düşündüm bu tarz durumları yaşamayanlar bilmez" şeklinde konuştu.

Özlem Yıldız, Demet Akalın'ın Haciz İşlemi Sırasında Yaşadıklarını Ağlayarak Anlattı

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Evliliklerin bitmesinin ardında dışarıdan görüldüğü gibi paranın bitmesi ya da ekonomik sebeplerin temel etken olmadığını söyleyen Yıldız, geçmişe gitti ve yaşadıklarını hatırladı. Programı izleyen bir takipçinin Demet Akalın'ı suçlayan ifadeleri karşısında gözyaşlarına boğulan Yıldız, "Evimin kapısında kamyonlar duruyordu ve oğlumun okuldan gelmesine yarım saat var. Yıllardır çektiğim şeyleri ben biliyorum, yıllardır Akyarlar'da tatil yapıyorum ve bu alışkanlıklarım değişmedi ancak boyumu aşan borçların altına girdim ve yaşadıklarımı sadece ben bilirim" şeklinde konuştu.

"BORÇLARIM YENİ BİTTİ"

Evliliklerinin bitmesinin üzerinden altı yıl geçmesine rağmen halen borçları ödediğini söyleyen Yıldız, "Kısa bir süre önce sonuçlanan bir dava sonrasında yine ödeme yaptım. Bu süre zarfında ev ve arabam elimden gitti. Borçlarımı yeni temizledim ve şu anda kirada oturuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Serter Özlem Yıldız Demet Akalın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (66)

trombosit:

demet akalın 40 bin TL değerinde tişörtü giyip bunu soran gazetecilere normal dediğinde de ağladın mı

32
2
yanıtYanıtla
Leda:

Çıkarsınız sahneye ve podyuma en fazla 1 sene içinde toplarsınız o parayı. Bu gelen zamlarla 1600-1800 tl asgari ücretle bir ömür geçinmek zorunda olan halk napsın?

27
1
yanıtYanıtla
Ilginç Teori:

30 bine çizmeler alıp 50 60 bine kıyafet almak yerine biryerde yatırım yapsanız alayınız parayı bulunca sacma sapan harcayıp duruyonuz 30 binlik çizmeyi giyince uçucagınızı falanmı sanıyonuz anlamadımki. bi konserden 50 60 binden asagı kazanmıyonuz ayda milyonlarca kazanan sanatcılar var sacma sapan işlere harcamak yerıne ev arsa alsanız yarın oburgun derdiniz olmaz böyle önce kendiniiz sağlama alın sonra ne halt yerseniz yiyin onunuze gelen 100 un 90 ını harcadıgınız ıcın batıyonuz

24
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu ülkede evine ekmek götüremeyen o kadar çok insanvarki ben ce sen onlara ağla sırtında oğlunu saatlerce cansız bedenini taşıyan baba ağla ağlanacak insanlar bunlar şu şarlatanlara ağlanmaz. .

20
2
yanıtYanıtla
Ozan:

Eeee para bitti aşk bitti vur götüne gitsin hesabından. Gelsin sıradaki zengin koca..

21
0
yanıtYanıtla
HEEE:

HEE OTURALIM DEMET AKALIN MİLYONLUK VİLLASINA HACİZ GELMİŞ DİYE AĞLAYALIM KIYAMAM

18
1
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

ulke krızde, devalasyon var yumurta, un, yağ aldı basını gıdıyor kımsenın umurunda değil korklak gazeteler ve televızyonlar sozde ozgur basın korkkalıgından haber yapamıyor şu ankı durumun ecevıt zamanındakı demırel zamanlarındakı krızlerlen en farkı var sozde amerıka baskı yapıyor gecın bunları vatan mıllet sakarya dın, ıman ver gazı ver coskuyu mılletı uyustur . . 5 veya 6 ay sonra ebd basbakınıylan sarmas dolas olurlar bunlar boyle. . herkez korkar olmuş

16
3
yanıtYanıtla
maskesi süvari:

sizin agzınıza bakarsa bu millet bu ülkede 20 senedir kriz var sanır çal çenesiniz finolar gibi hev hev hev pavkurup durun ortalıkta üzülme içkiye zam yok içebilirsin aglanma hadi iyisin gene kara şövalye

yanıt3
yanıt3
Objektif ve nesnel:

Atalarımız boşuna ayağını yorganına göre uzat dememişler.... ağlanacak daha dramatik hikayelerimiz var bizlerin...

17
0
yanıtYanıtla
üsk:

niye uzülüyorki paristeki aldıklarını satar

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title