Haberler

Özlem Yıldız Yayında Kendini Savunurken Ağladı

Güncelleme:

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü sunucu, bir magazin programına bağlanıp, yeniden evli biriyle birlikte olduğu dedikodularına ağlayarak yanıt verdi.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen sunucu Özlem Yıldız, bir magazin programına telefonla bağlanarak hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

"BEYEFENDİ EVLİ DEĞİL"

Evli işadamı Mustafa Elgin'den ayrıldıktan sonra galerici Murat Karabova'yla birlikte olduğu söylentileri yayılan Özlem Yıldız, yeni sevgilisinin de evli olduğu dedikodularına "Murat Bey'le arkadaş grubumla eğlenmek için çıktığım akşam (geçen çarşamba) tanıştım. Aramızda herhangi bir aşk durumu yok. Beyefendi ayrıca evli değil, bunun altını çizelim..." diye yanıt verdi.

"BU BENİM ŞANSSIZLIĞIM"

Gözyaşlarına hakim olamayan Özlem Yıldız sosyal medyada paylaşılan "Eşi Sinan Serter'den sonra evli sevgilisi Mustafa Elgin de iflas etti" sözlerine "Bu benim şanssızlığım olabilir. Mustafa Bey'le uzun zamandır görüşmüyorum. Onun işlerinin kötüye gitmesi ben onun hayatındayken olmuş bir gelişme değil. Kim olursa olsun kimsenin böyle ticari bir kayıp yaşamasını istemem."

"İÇİM GERÇEKTEN ÇOK ACIDI"

"Evliliğim içinde bunu yaşadım. Ne demek olduğunu biliyorum. Kapı çaldığı zaman haciz memuruna 'Aaa merhaba kredi kartı mı getirdiniz?' diye sorduğumda 'Hayır Özlem Hanım evinizdeki eşyaları toplamak için geldik" cevabını aldım. Bu duyguyu iyi biliyorum. O yüzden de kalkıp 'elini attığı iflas ediyor, parası bitince adamları bırakıyor' gibi yakıştırmaları yapanları Allah'a havale ediyorum. Herkes önce bir kendi hayatına bakıp sonra başkalarını yargılayacak! İçim gerçekten çok acıdı, çok canım yandı." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Elgin Özlem Yıldız İçim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (19)

iyi egitemiyoruz vesselam,,,,:

Bu artistlere acaba hic namus ve hayaa dersleri verilmiyormu, , , , ? bunu cok merak ediyorum, , , !! ayrica bunlarin yaptigi rezillikleri, , her halde devletimiz görmektedir, , bunlara neden müsade ediliyor, , bunuda cok merak ediyorum, , benim elimde bir güc ve yetki olsa, , derhal önlem alirim, , hic kimseyede sormam, , ,

23
8
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

bu kadına çok haksızlık yapılıyor

4
20
yanıtYanıtla
imalion:

TİMSAH gözyaşları

19
4
yanıtYanıtla
KAYA:

KİME GİTSEN BATIRIYORSUN.

21
1
yanıtYanıtla
ZÜBÜK:

Özlem yanlış anlama ama harbiden malsın. Her yerde ağlıyorsun.

20
1
yanıtYanıtla
biz fenerizMobil-ANDROID:

para para para....

18
2
yanıtYanıtla
baboo:

adamlarda para var ama mutluluk yokne yapayim ben öyle parayi yaabiirisi yapalayniz evinde ölü bulunuyor digeri her gün agliyor. adlari sanaci pehhhhhh.

10
0
yanıtYanıtla
seven gönülMobil-ANDROID:

bi kac pahali hediye alinca adami tanimaya ihtiyaç duymuyor snrada ağlıyor böyle

10
0
yanıtYanıtla
bahaddin:

özlem sana kilitliyim

3
7
yanıtYanıtla
melismobilWeb@haberler.com:

Ozlem asık olmayı dene sevmeyi dene olaya sadece para gozuyle bakarsan ortalık malı olur çıkarsın

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title