Haberler

Özgür Teke, Kurtlar Vadisi Pusu'ya Veda Etti

Güncelleme:

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 300. son bölümü ile geçtiğimiz hafta sezon finali yaptı.

ÖZGÜR TEKE DİZİYE VEDA ETTİ

Birçok yabancı dizide boy gösterdikten sonra 'Kurtlar Vadisi Pusu'ya transfer olan 35 yaşındaki oyuncu Özgür Teke, diziye veda etti. Teke'nin hayat verdiği 'Mister Ozi' karakteri, sezon finalinde 'Karun' tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü.


YENİ SEZONDA DA KANAL D'DE OLACAK

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Necati Şaşmaz Pana Film Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Pelit Haremdar:

Ulan hala bitmedi mi bu tırtlar vadisi. Ben lisedeydim başladığında şimdi otuz yaşındayım bu neymiş arkadaş. İşin garibi milliyetçi geçinen dizinin başrolü bildiğin vatan haini. . .

4
13
yanıtYanıtla
kemal:

bu dizi bir ŞİA yapımı olduğu diye düşünüyorum! AMACI ise TC deki toplumları birbirine düşürmesi! bu dizi karakteriyle tesmilenen bu toplumlar ( Kürt halkın TC temsilcisi - Abdülhey) - ( Arnavut - Makedon halkın TC temsilcisi - Akif) ve en son ( Karadeniz halkın TC temsilcisi - Pusat) bu dizideki propagandanın en önemli parçası olan bu karakterler bizat ''ihtiyarlar konseyinden'' = ''12 iman'' , polat da iran şiaların temsilcisi! gerisini anla! anlaşıldı üzere çok eski bir davaya benziyor. . .

6
9
yanıtYanıtla
yılmaz:

Yılmaz Müslüman Türk milletine içten yıkmak istiyorlar! çok eski zamanlara dayanan bu zihniyet dıştan silahayla mücadeleyi en son çanakkalede yapmıştır! dış gürünüşte bir fiyasko olduğuysada bu milleti içten bitirme planları (plan B) hala devrede ve 2025 kadar tam yöenetim istiyorlar! islam dinimizde ki bidatlardan dolayı müslümanlar çaresiz ve doğu düzgün nefes alamaz durumdadır geç olmadan acilen toparlamak lazım!

yanıt0
yanıt2
KEMAL:

MERT, gerçekler ''bazen'' kurgudan daha gariptir.

yanıt0
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title