Haberler

Özgü Namal İkinci Kez Anne Olacak

Güncelleme:

2014 yılında reklamcı Ahmet Serdar'la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Özgü Namal'ın 1.5 aylık hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bir yıl önce oğlu Nefes'i kucağına alan ve bir süredir Kaş'ta yaşayan Özgü Namal'ın, 1.5 aylık hamile olduğu iddia edildi.

2014 YILINDA AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR

2014 yılında reklamcı Ahmet Serdar'la aşk yaşamaya başlayan ve bir sene sonra nisan ayında oğlu Nefes'i dünyaya getiren Özgü Namal'ın ikinci kez bebek beklediği iddia edildi.

SADECE ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞMIŞ

Doğumun ardından ekrana ara veren oyuncunun 1.5 aylık hamile olduğu ve bu mutlu haberi sadece arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi. Yogayla ilgilenen sevgilisi Ahmet Serdar Oral'la Antalya Kaş'ta gözden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden oyuncu, oğlunu orada büyütüyor.

TEKLİFLERİ ASKIYA ALACAK

İstanbul'a dönme fikrine sıcak bakmadığı söylenen Namal'ın, bir süre daha gelen dizi tekliflerine "Evet" demeyeceği ve bebeğini orada dünyaya getireceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Serdar Özgü Namal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

fjdksg:

ne kdar gerizekalı bir kadınsın sen yaa bu nasıl bir ahlaksızlık kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın nasıl olur da bu kadar kendini alçaltır

20
1
yanıtYanıtla
Sakallı alim:

İmam nikahı olabilir bos yapmayın sahte müslümanlar, yasal evlilik fani işler Allah size sormucak dugunde ayagına bastınmı diye, Helaldir.

6
5
yanıtYanıtla
dilo:

konusupta arkasından gunaha gırmeyın belkıde ımam nıkahı vardır allah katında ne bılıpte ne kosnuyorsunuz . .

5
2
yanıtYanıtla
Cübbeli Selim hoca:

yasal evlilik yoksa, Hak tarafından imam nikahı yapılan kadın da İmam''a helaldir aslında ilk imamla olan beraberlik Allah katında daha buyuk sevaptır.

yanıt4
yanıt1
ALİ:

BİRİSİYLE AŞK YAŞAMIŞ, YOK EVLİLİĞE RAZI EDEMEMİŞ AMA 1, 5 AYLIK HAMİLE. ZİNANIN SUÇ OLMADIĞI BİR ÜLKE BÖYLE BİŞEYMİŞ DEMEK Kİ!

0
3
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

nikahsız doğurmak kendi tercihi ben doğurmazdım. ama sanki nikah çok önemli.

0
2
yanıtYanıtla
hasan abiniz..:

nasılmı FJDKSG. yaw kardeşim filozop veya psikolok olmaya gerek yok senin paran benim paramdan fazla ise sorun çözülmüştür. . . mesala Özgücüğümün parası 1. 000. 000 dolar Abim Ahmet Serdalın parası 100. 000. 000. 000. 000. 000. 000. 000 TL aşkta olur 2 tane çocukta :)yaw sen niye ikilinin arasını bozuyorsun FJDKSG hemen çekil ve kendine paralı bir sevgili bul söyle bol sıfırı olan :)hadi sana sağlıcakla kalmak bye. .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title