Haberler

Hüsnü Şenlendirici Dünyaca Ünlü Müzisyenleri Bergama'da Ağırlıyor

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Bergama-Kınık arasında yer alan Dündarlı köyünde satın aldığı çiftlikte, klarnet kampı düzenliyor.

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Bergama- Kınık arasında yer alan Dündarlı köyünde satın aldığı çiftlikte, klarnet kampı düzenliyor. Şenlendirici, dünyaca ünlü klarnet sanatçıları ile klarnet ve müzik meraklılarını bu kampta ağırlıyor.

Bu yıl ilki düzenlenen klarnet kampına dünyaca ünlü İsmail Lumanovski, Taksim Trio, Rubato (Göksun Çavdar), Rouh Trio, Bülent Altınbaş (Kirpi) başta olmak üzere Dubai, Katar, Kuveyt, Mısır ile Almanya, Avusturya, Makedonya ve Bulgaristan'dan müzisyenler katıldı. 07-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği klarnet kampında dünyaca ünlü sanatçıları kendi çiftliğinde ağırlayan Hüsnü Şenlendirici misafirleri ile tek tek ilgilenip onların kamp boyunca rahat etmeleri için elinden geleni yapıyor. Klarnet kampının düzenlendiği çiftlikte katılımcılar su geçirmeyen ısı yalıtımlı çadırlarda konaklarken kendileri için kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ile Bergama'ya özgü yöresel lezzetlerden tatma şansı da buluyor. Klarnet kampına katılan klarnet üstatları, gün içerisinde Hüsnü Şenlendirici'nin belirlediği konular doğrultusunda atölye çalışmalarına katılırken akşamları da çiftlikte kamp için hazırlanan özel sahnede konser veriyor. Kampın atölye çalışma kısmında ayrıca klarnet sanatçıları Tolga Akşit, Altan Gözetlik ve Mansur Köfeci gibi isimler bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaşıyor.

" Bergama'nın tanıtılmasında böyle organizasyonlara ihtiyaç var"

Klarnet kampına ev sahipliği yapan klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici, "İlkini düzenlediğimiz klarnet kampının keyfini yaşıyoruz. Dünyanın dört bir yanından müzisyen arkadaşlarımız geldi. Bergama'nın dünyaya tanıtılmasında böylesi organizasyonların yararlı olacağını düşünüyorum. Klarnet enstrümanının Bergama'ya yakıştığını düşünüyorum. Bergama denince bir çok şey akla gelirken klarnet de akla geliyor. Dünyanın dört bir yanını dolaşmama rağmen Bergama'dan kopamıyorum. Bu organizasyonu burada yapmak benim için ayrı bir keyif. Böyle büyük bir organizasyonu tek başına yapmak mümkün değil, pek çok arkadaşımın emeği var. Misafirlerimizi iyi ağırlamak adına iğneden ipliğe her şeyi düşündük. Umarım ve dilerim buradan herkes mutlu ve keyifli bir şekilde ayrılacak. Kamp süresince katılımcılara sürprizlerimiz devam edecek. Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve dünyanın dört bir yanından gelip misafir olan sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yıl ilki düzenlenen klarnet kampı 12 Temmuz gecesi düzenlenecek sürpriz bir gece ile sona erecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Dündarlı Bergama Kınık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (1)

Baesrt:

Doğada müzik keyfi konseptiyle gözü, ruhu ve mideyi doyuran bir ortam kurmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title