Haberler

Oyuncu Yalçın Gülhan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Yalçın Gülhan, 75 yaşında hayata veda etti.

Bir süredir hastanede tedavisi süren Gülhan, taburcu edildiği evinde hayatını kaybetti.

Film-San Vakfı'ndan yapılan açıklamada, usta oyuncunun vefatı "Değerli oyuncu meslektaşımız Yalçın Gülhan'ı kaybettik. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin." ifadeleriyle duyuruldu.

Yalçın Gülhan'ın cenazesi, yarın Karacaahmet Şakirin Camisi'nden ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Oyunculuğa "Dağlar Aslanı" ile başladı

Mahallenin Muhtarları dizisinin şoför Ali'si olarak hafızalara kazınan usta oyuncu, 27 Aralık 1944'te İstanbul'da dünyaya geldi. Yaşamı boyunca onlarca film ve dizide rol alan sanatçı, 1964'te yönetmenliğini Yavuz Yalınkılınç'ın yaptığı "Dağlar Aslanı" filmiyle sinemaya adım attı.

Gülhan, 1970'li yıllarda Ulvi Uraz Tiyatrosu ile Devekuşu Kabare Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda rol aldı.

Daha çok yardımcı erkek oyuncu rollerini canlandıran sanatçı, 1980'li yıllarda şarkıcılık yaparak Coşkun Sabah ile aynı sahneyi paylaştı.

Yalçın Gülhan, 1992-2002 arasında ise Kandemir Konduk'un senaryosunu yazdığı "Mahallenin Muhtarları" adlı televizyon dizisinde "Şoför Ali" karakterini canlandırdı.

Kaynak: AA / Güncel

Karacaahmet Şakirin Camisi Yalçın Gülhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title