Haberler

Oyuncu Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın defterini kapattı: Benim için bitmiştir

Güncelleme:

17 yıl boyunca Çocuklar Duymasın dizisinde 'Haluk' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, dizinin yeniden başlayacağı yönündeki söylentilerin ardından resti çekerek "Benim için bitmiştir" dedi.

Yıllardır Pınar Altuğ ile Çocuklar Duymasın dizisinde başrol oynayan Tamer Karadağlı, yeniden dizide oynayacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

"ÇOCUKLAR DUYMASIN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Çeşitli kanallarda tekrar bölümlerinin yayınlanmasına rağmen oyuncu kadrosu ve senaryosuyla en çok izlenen yapımlar arasında olan Çocuklar Duymasın'ın yeniden çekileceği iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Çıkan iddialara ilk tepki dizide Haluk rolünü canlandıran Tamer Karadağlı'dan geldi.

Oyuncu Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın defterini kapattı: Benim için bitmiştir

Akşam'da yer alan habere göre: Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Karadağlı, resti çekerek "Çocuklar Duymasın benim için bitmiştir. Başlarsa da ben olmayacağım. Zaten 4 ayrı kanalda yayımlanıyor" dedi.

Oyuncu kadrosunda Zeyno Gönenç, Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı, Alp Eren Khamis, Alpaslan Özmol, Ferdi Akarnur ve Melek Şahin'in olduğu Çocuklar Duymasın isimli dizinin ilk bölümü 2002 yılında yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Karadağlı Sosyal Medya Pınar Altuğ Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (36)

sakar sakır:

isabetli karar saçma sapan bir dizi gerçek hayatla hiç bir alakası yok uyduruk yapmacık hareketler lüx içinde yasayan bir aile tablosu ama gercek hayat böyle değil saçmalıklarla ceplerini doldurdular hiç bir eğitici yanı yoktu

19
5
yanıtYanıtla
hayri:

aynen yorumuna katılıyorum kardeş. tam düşüncelerime tercüman oldun valla. helal olsun.

yanıt2
yanıt0
evet.:

zaten bizlerde ceplerini doldursunlar diye izledik senelerce.

yanıt4
yanıt0
ARTIK YETER:

DİZİLERİ TADINDA BIRAKIN!

20
1
yanıtYanıtla
adsız bey:

parası bitince tekrar başlar hayatta başka başarısı mı var oyuncu olarak 20 senedir aynı dizide oynuyorlar ne bir filmi ne de başka bir başarısı var

11
6
yanıtYanıtla
Grande:

Recep İvedik Şahan gibi. Başka karakterle yapamiyor adam. Bıktık artık

yanıt2
yanıt1
Cevher:

Çocuklar duymasındaki algı yüzünden öyle, aslında bir sürü filmi var Google''dan bakabilirsiniz. Hatta yabancı 1-2 filmde de oynamıştı.

yanıt0
yanıt4
Vatandaş:

Bizim için çoktan bitmişti zaten. . . Sen yeni mi farkına vardın be adam?

13
3
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

Helal olsun. Sen o Batı hayranı karıya layık değildin zaten.

12
4
yanıtYanıtla
Cavit Tolga:

Artık siz, torunlar duymasın diye ismini değiştirip, monoton dizilerle beyni sulanmış insanlarımıza yarın öbürgün yine sunarsınız. 2003 yılı ne güzeldi. liseden mezun olmak üzereydim ve bu diziyi kaçırmaz izlerdim. kimi bayan arkadaşlardan Seymen ağayı Asmalı konak izerdi. herşey 15 yıl önce tadında kalmalıydı. bence

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title