Haberler

Oyuncu Şevval Sam, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Şevval Sam, 2020 yılı için verdiği cesur pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Peş peşe fotoğraf paylaşan Sam, yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

FOX TV'nin büyük bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, 2020 yılının ilk pozlarını paylaştı. Derin yırtmaç detaylı elbisesiyle poz veren Sam, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

46 yaşındaki Şevval Sam, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına yenilerini ekledi. 2019 yılının son saatlerinde sahne alan şarkıcı, siyah derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Uzun ve yarı transparan elbisesiyle art arda fotoğraf paylaşan Şevval Sam altına şu notu düştü: "Bu fotoğraf çekildiğinde henüz 2019'du. Dün akşam bizimle olan herkese teşekkürler"

TAKİPÇİLERİ İLTİFAT YAĞDIRDI

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fiziğiyle her daim dikkat çeken Şevval Sam'ın fotoğraflarına "Harika ötesi bir sanatçısınız bayılıyorum size", "Siyahın asaleti bir insana bu kadar mı yakışır" ve "Kadın ail ve aşırı güzel olunca ne yakışmaz ki" yorumları yapıldı.

İşte Şevval Sam'ın çok beğenilen pozları:

Oyuncu Şevval Sam, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı

Oyuncu Şevval Sam, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı

Oyuncu Şevval Sam, derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şevval Sam Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

osman:

ya buna bakacak kadar çıtayı düşürenler de mi var. ben bakınca herhangi bir erkeğe bakmış gibi hissediyoum

18
8
yanıtYanıtla
efendioglu:

''Dekolte ile mest etti'' derken? Tam not aldi derken? Anca iblisi mest etmisdir yada ondan tam not almisdir. Kime calisiyorsunuz siz aloooo

18
6
yanıtYanıtla
şaşrıdık mı:

çok itici geliyor

15
6
yanıtYanıtla
erdem:

kartlaşmış ya

12
5
yanıtYanıtla
Ali:

Çok mühim bir şahsiyet ve çok mühim bir haber.

8
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

maşallah

1
11
yanıtYanıtla
Salih:

46 yaşında mı büyülüyor. Reklamlaar

9
2
yanıtYanıtla
AVNİ:

GÖZLERİM KANADI

11
0
yanıtYanıtla
İso:

Kart güzel

9
1
yanıtYanıtla
Leda:

Photoshop olduğu o kadar belli ki. Sadece gülünç :))

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title