Haberler

Oyuncu Şevket Çoruh, 22 yaşındaki kızının mezuniyet törenine katıldı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Şevket Çoruh'un oyuncu Günay Karacaoğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Gülenay, üniversiteden mezun oldu. Çoruh'un kızının mezuniyetinden paylaştığı fotoğraf kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Arka Sokaklar'ın Komiser Mesut'u Şevket Çoruh, ilk evliliğini 1993 yılında kendisi gibi oyuncu Günay Karacaoğlu ile yapmış ve bir kızları olmuştu. 22 yaşındaki kızı mezuniyet törenine katılan Şevket Çoruh'un paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyayı salladı.

"MEZUN OLDUK"

Günay Karacaoğlu ile evliliğini 2004 yılında bitiren Şevket Çoruh, 2014 yılında tanıştığı Özge Turna ile 2018'e evli girmişti. Şevket Çoruh'un 22 yaşındaki kızı Gülenay Çoruh, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun oldu. Sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapan Çoruh, bu sefer kızının mezuniyetinden çektirdiği bir fotoğrafı "Mezun olduk" notuyla paylaştı.

Oyuncu Şevket Çoruh, 22 yaşındaki kızının mezuniyet törenine katıldı

BENZERLİKLERİ ŞAŞIRTTI

Usta oyuncunun paylaştığı bu fotoğraf ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Gülenay Çoruh'un annesine olan benzerliği ise herkesi şaşırttı.

Oyuncu Şevket Çoruh, 22 yaşındaki kızının mezuniyet törenine katıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Günay Karacaoğlu Şevket Çoruh Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (46)

çiftetelli:

fotoğraf çekmek haramdrı günahtır. cehennemde yanacaklar haberleri yok.

16
140
yanıtYanıtla
0101:

odunda lazim ates icin aga . . senden iyisinimi bulacaklar. . . . sen yanar onlarida yakarsin güzel güzel. . .

yanıt14
yanıt2
Şevket coruh:

Internette gitmek sevaplı kitabın neresine yazmışlar din gil

yanıt20
yanıt7
FUZULİİİİİİ:

ÇİFTETELLİ senin boş gereksiz kafası bidon gibi bir yorumcu ne gördüm ne duydum yeminle. .

yanıt27
yanıt6
ROVASATA DURSUN:

BUNLARA YORUMYAPMAK BILE ZIYAN COCUKLARA YAZIK OLMUS BOLUCU YETISECEKLER ASILAMISTIR BABA YILAN

19
38
yanıtYanıtla
Pala:

Sen su an yorum yapmamis mi oldun? Ben de sana cevap verecem diye yorum yapmamis mi oldum

yanıt4
yanıt0
Anderson:

Boşa nefes alan yaratığın tekisin

yanıt0
yanıt0
KAYIP:

SATILIK ŞEVKETTT

13
30
yanıtYanıtla
Sezgin:

Şevkoya pek benzemiyor, o tarihlerde bir hatun ezdim aynen annesi, işin tuhafı kız bana çok benziyor.

4
23
yanıtYanıtla
BEKAR:

BEN BEĞENMEDİM BU KIZI. . BAŞKA YOK MU?

7
17
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title