Haberler

Oyuncu Meral Kaplan, iş yerini bastığı kocasına tırnaklarıyla saldırdı

Güncelleme:

Erhan Kanioğlu ile çekişmeli bir boşanma sürecinde olan sunucu ve oyuncu Meral Kaplan, eşinin şirketinde olay çıkardı. Sinirlerine hakim olamayan Kaplan, tırnaklarıyla eşine saldırdı. Kanioğlu ise yaşadıklarını polise bildirerek darp raporu aldı. Oyuncu hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı.

Magazin camiasının tanınan isimlerinden Meral Kaplan'ın geçtiğimiz sene boşanma süreci devam eden eşi Erhan Kanioğlu'nın ofisini basarak sinir krizi geçirdiği ortaya çıktı.

İŞ YERİ BASARAK TEHDİTLER SAVURDU

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Meral Kaplan, 2011 yılında evlendiği Erhan Kanioğlu'yla olaylı bir boşanma süreci yaşıyor. İddiaya göre Kaplan, geçen yıl, 31 Ağustos tarihinde eşinin çalıştığı Beşiktaş'taki iş yerine gitti. Çift burada aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında Meral Kaplan, eşini "... onun bunun çocuğu, seni bitiririm" diye tehdit etti, ardından da saldırdı.

TIRNAKLARIYLA EŞİNE SALDIRDI

Darp edilen Erhan Kanioğlu, polisi arayarak yardım istedi ve ardından eşinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp'a sevk edilen Kanioğlu'nun tırnakla hafif şekilde yaralandığına dair rapor verildi. Bunun üzerine Kaplan hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Oyuncu Meral Kaplan, kocasının iş yerini basarak tırnaklarıyla saldırdı

Oyuncu Meral Kaplan, kocasının iş yerini basarak tırnaklarıyla saldırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tehdit Soruşturması Meral Kaplan Haberler

500

Yorumlar (17)

emin:

para bitti aşk bitti

18
1
yanıtYanıtla
Mağdurum:

ne yapacağız bu saldırgan kadınlar ile 3 tane darp raporum var halen kadın haklı

11
6
yanıtYanıtla
ZYNP:

HAHAHAHAHAHAHAHA ÇOK GÜLDÜM GERÇEKTEN

yanıt4
yanıt7
Zzt:

Ya bi resme bakin hic olurmu ya , para icin harcamayin kendinizi

15
1
yanıtYanıtla
yılmaz vural:

para suyunu ekmiştir.

11
3
yanıtYanıtla
Ayşe:

Evlenirken balım çiçeğim gülüm canım , boşanırken ya silahlar konuşur ya eller ya da diller , , kaç yüzünüz var sizin , hangisine inanalım kadın ya da erkek için diyorum bunları ayrımı sevmem hatalı olandan bahsediyorum genel anlamda. . . . . , , , çok tanıdıklarım var adam gibi boşandılar hatta adam başkasıyla yıllar sonra evlendi , eski eşi kadın ; mutluluklar diledi, dostça ayrıldılar , , neyin kavgasıdır bu , ölüme götürecek kadar neyin peşindesiniz anlamıyorum

10
0
yanıtYanıtla
he ya:

adam çok yakışıklı kadın çirkin bence normal kıskanması!!

9
1
yanıtYanıtla
Bu iş:

Bu iş güzellik çirkinlikle olmuyor yalnız insan seviyorsa kıskanır

yanıt2
yanıt2
MURAT:

Yalnız bu işe bir çözüm bulsunlar , bunun sonu pek iyi görünmüyor , Allah korusun

8
2
yanıtYanıtla
hafiye teyze:

kadın dişliymiş. bu kadar ileriye gitmesinin sebebi ne acaba. tam tersi olsaydı birileri bu yorumu yapardı. ben de bu tarz yorumlamayı buralardan öğrendim.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title