Haberler

Oyuncu Fatih Göksel Aydoğduoğlu, Polis Çevirmesinde Sahte Başkomiser Kimliği İle Yakalandı

Güncelleme:

Oyuncu ve müzisyen Fatih Göksel Aydoğduoğlu, polis kontrolü sırasında sahte başkomiser kimliğiyle yakalandı. Hakim karşısına çıkan oyuncu için 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Dizi ve filmlerde oyunculuk yapan aynı zamanda müzisyen olan Fatih Göksel Aydoğduoğlu, İstanbul Beyoğlu'nda polis kontrolü sırasında sahte polis kimliğiyle yakalandı. Kimliği kendisinin tasarladığını itiraf eden oyuncu emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlendi.

DETAYLI ARAMADA SAHTE BAŞKOMİSER KİMLİĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Sabah'ın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede olay şöyle anlatıldı: "Taksim metro istasyonu İstiklal Caddesi çıkışında kimlik kontrolü yapan polisler hareketlerinden şüphelenen oyuncu Fatih Göksel Aydoğduoğlu'ndan kimlik istedi. Bu sırada kimliğinde polis rozeti olduğunu gören kolluk kuvvetleri, Aydoğduoğlu'na polis olup olmadığını sordu. Polis olmadığını söyleyen oyuncunun cüzdanını detaylı arayan emniyet güçleri Fatih Aydoğdu adına başkomiser rütbeli kimlik ele geçirdi.

ROL GEREĞİ TAŞIDIĞINI SAVUNDU

5 yıla kadar hapsi istenen ve İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkan Fatih Göksel Aydoğduoğlu, sahte polis kimliğini şu an rol aldığı diziden dolayı taşıdığını ve kız kardeşine göstermek için yanında taşıdığını iddia etti. Aydoğduoğlu polis kimliğini yemek kartı üzerine yaptığını da söyledi.

Kaynak: Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Tertip:

Bir ülkede polis ve öğretmen nın düzgün çalışmasını istiyorsan ,aylıklarını 14000 Tl.ye yükselteceksin ( 1900 € ya eşdeğeri Tl.) O zaman adalet sağlanır, yoksa problemlerle o ülke dolar taşar .Ve suçluyu hep boş yerlerden ararız.

18
4
yanıtYanıtla
Atention:

sanki polis kimliğin olunca tüm kapılar açılacak mal oğlu mal polis yerine vekil kartı basaydın :)

20
0
yanıtYanıtla
VEDAT KAMACI:

YÜCE ALLAH GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN ASKER VE POLİSLERİMİZİ HER TÜRLÜ BELA VE MUSİBET DEN KORUSUN. . . İLAHİ AMİN. . .

14
1
yanıtYanıtla
Tertip kemal:

Insan dinle kaldırılmamalı. Bir devlet halkı olmasa oluşamaz. Almanlar kafalarına bir şey tak ettimi, meydana çıkıyorlar ve ,,wir sind das Volk,,diyorlar .Yanı devlet biziz diyorlar . Sayın Erdoğanı 15 Temuzda kim kurtardı? Tabiiki ,,Halk,,. Kendiside dedi : ,,en büyük güç halktır,,. Allah ne diyor ? :,,kulum sen nasıl istiyorsan ,ben sana öyle veririm ,,. Ülkemizi çöp veya altın yapmak halkina kalmıştır!!! Biz birlik olmazsak ,çalışmazsak, okumazsak ,gelen gidene göz yumarsak, ötekileştirirsek ,bürokratlarımızın koltuk sevdasına ve hatasına göz yumarsak ,demek oluyor biz Allahda huzursuzluk istiyoruz ,Allah da bize huzursuzluk veriyor. Neden 6 yaşındaki bir çocuk büyük bir şehirde tek başına gezemesin?

6
3
yanıtYanıtla
orta ölçekli:

aslınd halkımızın polislerden nasıl korktuğunun, polislerin nasıl hakkı olmadıkları şeylerden istifade ettiğinin göstergesidir bunlar,

4
5
yanıtYanıtla
Tam Gaz:

havasını alsınlar:)

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EMNİYET ÇAPKINI SENİİ

8
0
yanıtYanıtla
malumkız:

güler misin ağlar mısın

7
1
yanıtYanıtla
MERDAN:

İHBAR ÜZERE YAKALANMIŞ, HABERDEKİ GİBİ RAST GELE BİR ARAMA SONUCU DEĞİL. . . KİM BİLİR HANGİ DOLANDIRICILIK VEYA KURYELİK OLAYINDA KULLANACAKTI SAHTEKAR. . .

8
0
yanıtYanıtla
bbb:

rol gereğiymiş. puhahaha

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title