Haberler

Oyuncu Adnan Koç, Uyuşturucu Ticareti Sonrasında Polisleri Öldürmeye Teşebbüsten Hakim Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide 'Behram Paşa' karakteriyle tanınan oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri, uyuşturucu ticareti sonrasında polisleri öldürmeye teşebbüs etmekten 90 yıl 7 ay 15 güne kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Behram Paşa' rolünü canlandıran oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri, uyuşturucu alışverişi sonrası bulundukları yere baskın yapan polisleri öldürmeye teşebbüs ettikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.

"POLİSLERİ GASP ÇETESİ ZANNETTİK"

Koç kardeşler suçlamaları kabul etmeyip işkenceye uğradıklarını öne sürerek, "Polisleri gasp çetesi zannedip sahte polis oldukları şüphesine kapıldık. Gerçek polis olduklarını öğrendiğimizde çok üzüldük" savunmasını yaptı.

Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuklu sanıklar Adnan, Ahmet ve Mehmet Hayri Koç ile tutuksuz sanıklar Şehmus Koç, Mehmet Pınarbaşı katıldı. Duruşmada savunmasını yapan oyuncu Adnan Koç, olay günü işletmecisi olduğu kafenin otopark bölümünde Sinan Bozburun'lu kişiden 2 grama yakın içmek amacıyla kokain aldığını söyleyerek, "Kardeşlerim de dükkandaydı. Çok geçmedi, içeri 4 kişi girdi. 'Narkotik' deyip aramaya başladılar.Kimlik göstermediler. Gelenleri gasp çetesi sandım" dedi.

Oyuncu Adnan Koç, Uyuşturucu Ticareti Sonra Polisleri Öldürmeye Teşebbüsten Hakim Karşısına Çıktı

DURUŞMANIN ERTELENMESİNE KARAR VERİLDİ

Adnan Koç'un diğer kardeşleri de polislere direnmediklerini, polislerin sivil giyimli olması nedeniyle şüphe duyduklarını belirtti. Suçlamaları kabul etmedi. Müşteki polislerin ifadesinin alınabilmesi için duruşmaya zorla getirilmesine karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adnan Koç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

ahmet begim:

alçak yalancılar. üç kuruş kazanında hemen uyuşturucuya saldırın. kendinizi bir halt zan edip uyuşturucu ticareti yapın. işte sonu

35
3
yanıtYanıtla
ASLI:

ÜZERİNDE 2 GRAM UYUŞTURUCU BULMUŞLAR NE TİCARETİ 2 GRAMIN NEYİNİ SATACAK. UYUŞTURUCU KULLANMAK SUÇ OLMAMALI YETER ARTIK O YASAK BU YASAK ÜLKEYİ IRANA ÇEVİRDİNİZ. UYUŞTURUC MADDENİN ALKOKDEN DAHA FAZLA ZARRARI YOKTUR. DEVAMLI KULLANIRSAN BAĞIMLILIK YAPAR DOZAJI KAÇIRIRSAN ZARAR VERE BİLİR O KADAR. UYUŞTURUCUNUN EN ZARARLI YÖNÜ YASAK OLDUĞU İÇİN ÇETELER YADA YASA DIŞI ÖRGÜTLER SATIP YÜKLÜ GELİR SAĞLIYOR. AMA YASAL OLSA BU ÖRGÜTLERİN ÖNÜ KESİLMİŞ OLUR. DEVLETDE VERGİSİNİ TOPLAR.

5
22
yanıtYanıtla
blade:

sende beyin nakli olmalısın. .

yanıt12
yanıt4
can:

kadın haklı kardeşim herseyin fazlası zarar ama dozunda içersen pek fazla bir sey olmaz müttezel gibi içersen ölür gidersin yani kardeşlerim kullanmamak iyidir ama kullananlara tavsiyem fazla içmesinler zevklerini zirvede bıraksınlar

yanıt3
yanıt2
HÜLYA:

Polisi öldürmeye teşebbüs mü ? yuhh artık. . içeride çürüsün !

13
3
yanıtYanıtla
Halk:

BU ünlülerin hepsi aynı hepsi madde bağımlısı. Bir insanlara örnek olacaksınız. Karaktersizler. . .

15
0
yanıtYanıtla
Sevgi:

Tutuklayın bunu

11
3
yanıtYanıtla
POLİSİYE:

ok

yanıt1
yanıt0
allah kurtarsın:

parayla çikarlar biraz yatarlar içeride de bonzai çekerler

5
0
yanıtYanıtla
jsjk:

uyuşturucu başımızdaki devletmi yasakladı hep yasaktı sizler çağlaşlık sanıyorsunuz herşey serbest olsun herkes genç nesil kalmasın istiyorsunuz nasıl bi zihniyet bu

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title