Haberler

'Oyun Oynayalım Mı?' Nazilli'de Sahnelendi

Yeni sezonuna başlayan Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu çocuk gurubu, ‘Oyun Oynayalım mı?’ ile ilk kez sahne aldı.

Yeni sezonuna başlayan Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu çocuk gurubu, 'Oyun Oynayalım mı?' ile ilk kez sahne aldı.

Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda yeni sezona perdelerini açan Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğunun çocuk gurubunun tek seanslık ve tek sahnelik tiyatro oyununda izdiham yaşandı. Yönetmenliğini Mukaddes Yüksel'in yaptığı 'Oyun Oynayalım mı?' oyunu izlemek için gelen pek çok seyirci tiyatronun kapısından dönmek zorunda kaldı.

Tiyatro oyununa Nazilli halkının yoğun ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun eğitmeni Mukaddes Yüksel; "Yaklaşık 3 ay gibi bir süreçte hazırladığımız ve hazırlıklarını yaptığımız tiyatro oyunumuza seyircimizden büyük ilgi ve talep gelmesi hem beni hem de çocuk gurubu oyuncularımı çok sevindirdi. Artık 5 yıldır belirli bir seviyeye oturttuğumuz tiyatro topluluğumuzun yetişkin gurubu da, çocuk gurubu da bu işe gönül vererek emek vererek ve hiçbir maddi beklenti içine girmeyerek çalışıyorlar. Unutulmamalıdır ki tiyatro sanatı kültürel yaşamın vazgeçilmez bir öğesidir. Nazilli Belediyesi ve değerli Başkanımız Haluk Alıcık, 5 yıl önce böyle bir fırsatı bizlere ve özellikle Nazilli halkına sunarak en güzel adımı atmıştır. Özellikle Başkanımız Haluk Alıcık, Nazilli'de tiyatronun daha çok kişiye ulaşması adına yapılan çalışmaları her zaman destekleyerek bu güne taşımıştır. Kendisine topluluğumuzdaki tüm oyuncular ve Nazilli halkı adına teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

OYUNCULARA HEDİYE VERİLDİ

'Oyun Oynayalım mı' adlı tiyatro ile perde açan tiyatro gurubunun oyunları seyirci tarafından beğeni ile izlenirken oyun sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Öztürk 'Oyun Oynayalım mı' yazarı ve yönetmeni Mukaddes Yüksel'e çiçek takdim etti. Haluk Öztürk, tiyatro oyununun oyuncuları olan Deniz Çiftçi, Semra Öge, Hazal Doğan, Beyza Subakan, Gamze Gülsoykan, Cihan Tarhan, Melih Özden, Ali Yavuz, Kübra Köner, Abdullah Köner, Ülkay İlhan, Sanem Köner, Sinem Arabacı, Serel Moralı, Selin Yüksel, Pelinsu Yumurtaş, Füsun Çıkrıkçı Dudurga, Burcu Sandıkcıoğlu, Tuğçe Özcan, Sevim Güven, Ayböke Çetin, Süleyman Gönül, Mustafa Aslan, Utkucan İlhan, Merve Türker ve Aziz Can Tepe'yi tek tek kutlayarak hediyeler verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Öztürk Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title