Haberler

Öykü Karayel ve Can Bonomo Seçim Gününe Gelen Düğünlerini Erteledi

Güncelleme:

Uzun süredir birlikte olan oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo, 23 Haziran'da gerçekleşecek düğünlerini seçim dolayısıyla iptal ederek Temmuz ayına erteledi.

İlişkilerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanan Öykü Karayel ve Can Bonomo, seçim engeline takıldı. Çiftin seçimden dolayı Haziran ayındaki düğünlerini Temmuz ayına erteledi.

DÜĞÜNÜ ERTELEMEK ZORUNDA KALDILAR

Ünlü çift, Aya Yorgi Koyu'nda 300 davetlinin katılacağı düğün tarihini Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle nedeniyle 14 Temmuz'a erteledi.

SABAHA KADAR EĞLENECEKLER

Düğüne ünlü isimlerin katılması beklenirken, akşam yemeğinin ardından mekanda after parti verileceği iddia edildi. Sabah saat 04.00'e kadar sürecek partide ayrıca Can Bonomo için bir sahne kurulacağı ve damat olarak şarkı söyleyeceği ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Öykü Karayel Can Bonomo Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (15)

HAYMANALI GÜVEN:

at daha yakışıklı

10
5
yanıtYanıtla
ne mutlu türküm diyene!:

''TAMAM TAMAM'' hatırladım bu eleman Türkiyeyi eurovision da temsil etmişti :-))

7
7
yanıtYanıtla
TÜRK:

şuradan bi defol. . yolumuza devam edelim. parazitlik yapma andaval

yanıt1
yanıt3
araştırmacı:

Can Bonomo denen şahıs ermeni kökenlidir ailesini iyice araştırın

7
7
yanıtYanıtla
sinem:

Ermeni değil Yahudi bu bir. Ayrıca sana ne milletin dininden, dilinden, ırkından!! Yıl olmuş 2018 hala insanları etnik kimliğiyle veya diniyle etiketliyen var pes doğrusu !!

yanıt13
yanıt8
ülkücü genç:

iki kavanoz. . .

0
8
yanıtYanıtla
Avcı:

Bu seçimler yüzunden iş yapmaz hale geldik. Duğun ertelendi dört çocuğu zor yaparlar artık.

5
2
yanıtYanıtla
Halil:

80 sene Atam izindeyiz deyip çalışmadınız.Şimdide tamam deyip işı yarıdamı bıraktınız.Tembel tavuklar.

4
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

BİR AVUÇ İNSAN MANZARALI EVDE OTURSUN DİYE İSTANBULA GÖKDELENLER DİKEREK BENCİLCE MİLYONLARCA İSTANBULLUNUN MANZARASINI KAPATTINIZ BETON TARLALARI ARASINDAN GÖKYÜZÜNÜ ZOR GÖREBİLİYORUZ YEŞİL ALAN ÇOĞUNLUKLA MEZARLIKLARDA KALDI

5
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

doğru yaa önceden çöplerle doluydu, manzara öyleydi. . haliçteki pislikleri ben bilirim 90 larda ne halde olduğunu. . gelip burada fakir edebiyatı yapma. . size ne yapılsa yaranılmaz. çünkü o kadar nankörsünüz !!

yanıt1
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title