Haberler

Otoyol manzaralı meşrubat keyfi pahalıya patladı

Güncelleme:

Düzce'de otoyol bağlantı yolu üst geçidinde park ettikleri araç içinde sohbet eden şahıslara ihbar üzerine gelen polis ekipleri uygulama yaptı. Uygulama esnasında maskesiz oldukları belirlenen ve yasak olmasına rağmen köprü üzerinde araç park eden şahıslara 2 bin TL ceza kesildi.

Gece saatlerinde Düzce merkeze bağlı Darıca Mahallesi'nde bulunan otoyol üst geçidinde araçlarını park eden şahıslar sohbet etmeye başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motorlu Asayiş Timleri (Yunus Ekipleri) ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, köprü üzerinde sohbet eden şahıslar üzerinde uygulama yaptı.

NE MASKE TAKTILAR NE DE SOSYAL MESAFEYE UYDULAR

Uygulama esnasında kola içtikleri belirlenen şahıslar üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, şahısların maske takmadığını ve sosyal mesafeye uymadıklarını da tespit etti. Bunun üzerine polis ekipleri şahıslara maske takmamaktan ve sosyal mesafeye uymamaktan dolayı bin 800 TL ve yasak olmasına karşın köprü üzerinde araçlarını park etmekten de 260 TL cezai işlem uyguladı.

SIK SIK ŞİKAYET EDİLİYOR

Ayrıca yetkililer, otoyol bağlantı yolu üstgeçidin sık sık şikayet konusu olduğu da öğrenilirken polis ekipleri otoyol bağlantı yolu üzerinde bulunan üst geçitlerin sık sık denetleneceğini de dile getirdiler.

İşte yapılan denetimden kareler;

Otoyol manzaralı meşrubat keyfi pahalıya patladı

Otoyol manzaralı meşrubat keyfi pahalıya patladı

Otoyol manzaralı meşrubat keyfi pahalıya patladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Düzce Haberler

500

Yorumlar (25)

seyret:

uzun yolun yorgunluğunu atmak için dinlenip kola içen iki gariban vatnadaş için gelen onarca polis bir de bahaneyle ceza kesmişler . . . . . rüşvetçilere yetim hakkı yiyenlere devleti dolandıranlara da bir gün böyle kalabalık gidip onları da yakalamnız dileğiyle ama yemez kodaman onlar değil mi?

17
15
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Geri zekali kardesim, her otobanda senin gibi ahmak vatandaslarinda istirahat ede bilecekleri park alanlari var, sacmalama.

yanıt1
yanıt0
Osmanlı:

Bunlar uzun yol yolcusu değil, Düzce’li. Resmen geyik muhabbeti yapıyorlar. Gitsin park yerinde dinlensin veya eğlensinler. Gariban oldukları nereden belli. Kanun ve kurallara uyacaksın. Uymazsan cezayı yersin.

yanıt3
yanıt3
Yozgatlı:

Gariban mi ? Gariban o arabaya mi biner ? Sorarım

yanıt0
yanıt0
Huseyin cicek:

Devletimiz otobanda nerede durulur nerde istirahat edilicek yerleri bellidir herkez her istedigi yetde durup yol guveligini tehlikeye atamaz bir insan kac yilada meydana geliyor o insanlarin anasi babasi evlatlarin aglatmaya kimsenin hakki yok bu boyle biline herkez haddini bilece Emniyet guclerini kimsede boyle luzumsuz islerle mesgulde etmesin saygilarimla.

yanıt0
yanıt0
Passat:

Aynen dogru

yanıt0
yanıt0
Abdülaziz hüseyin:

Devlet bu . Vatandaşın keyfinin içine zıkkımı koyar . Zengine güçlüye ahbaba ne yapar ?

14
5
yanıtYanıtla
messa:

git keyfini evde zikkiminida evde ic orasi otoban insanlar orda ulasim sagliyo . . kafalariniz belliki ayni frakans nezaman adam olur sizin gibi denyolar acaba . . . .

yanıt10
yanıt5
ceto:

otobanda durmak yasaktir LOKUM gibi polis abiler gelir aklini alir . . . nett . . . . bende olaya tesadufen sahit oldum inanin bu kadar cahilini daha görmedim . . . . . iyiki emniyet teskilatimiz iyiki Polislerimiz var , , , , herkese düzceden selamlar

8
11
yanıtYanıtla
seyret:

bende uzun yolda yorulup uykum gelince kenara çekip uyuyorum kime ne ki devam edip uykulu uykulu hem kendi canımı hem başkasının canını niye tehlikeye atayım. . bu kadar polis bunun için gelmiş ey polisler siz gidin devleti soyanları yakalayın rüşvetçileri yakalayın gücübnüz hi, çbir suçu olmayanm garibana yetiyor

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title