Haberler

Otoyol kenarında bulunan cansız bedenin altından yasak aşk çıktı

Güncelleme:

Sakarya'da, TEM Otoyolu'nun kenarında cansız bedeni bulunan Suriye uyruklu adamı, eşi ve eşinin sevgilisinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Sakarya'da, TEM Otoyolu'nun kenarında cansız bedeni bulunan Suriye uyruklu Salem Hamdi'nin öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, eşi M.K. (40) ve eşinin sevgilisi A.D. (31) ile sevgilinin arkadaşı A.A. (26) gözaltına alındı.

Suriye uyruklu Salem Hamdi'nin 16 Temmuz günü, TEM Otoyolu Adapazarı Gişeleri mevkisi yakınında, yol kenarına atılmış cesedi bulundu. Hamdi'nin cinayete kurban gittiğini belirleyen Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok yönlü araştırma başlattı. Yapılan araştırmalar sonunda Salem Hamdi'nin eşi M.K., onun sevgilisi A.D. ve A.A. İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

İTİRAF ETTİLER

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan 3 şüpheli, Hamdi'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüklerini, cansız bedenini de Sakarya'ya getirerek otoyol kenarına attıklarını itiraf etti. Şüphelilerin, sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sakarya Suriye Salem 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (26)

Uzaylı:

Sakarya zonguldak düzce bu muhitin insanları imansız cehaletle bürünmüş oraya nerden gelirseniz gelin siz değişiyorsunuz lanetlenmiş bölge

15
22
yanıtYanıtla
şirin teyze:

Yarabbim bu nasıl bir düzen, bu nasıl bir gidiş. . . 40 yaşında bir suriyeli karı, karının 24 yaşındaki suriyeli sevgilisi. . . . başka ülke toprağında yasak aşk, korkunç cinayet. . . . ve şehit olan MEHMETHANLARIMIZ, FATİHLERİMİZ

32
2
yanıtYanıtla
kk:

başka topraklara gidersen sen de yaşarsın yasak aşkı. . büyük konuşma. . aşkın toprağı zamanı yeri olmaz. . almanyada yasak aşk yaşayan türkler yokmu. . 2x8=16. . hepsi insan

yanıt1
yanıt13
as:

disaridan gelenlerin cogu ayni evlerde ikamet ediyorlar

yanıt1
yanıt0
ADA:

ülkelerinde yapılanları sonuna kadar hak etmiş bunlar

27
5
yanıtYanıtla
vvv:

defolun gidin kaçın ...adamı niye öldürüyorsunuz !

30
0
yanıtYanıtla
Dulleydibrown:

Eniştelerine güvenipte buraya geliyor bu baldızgayınlar hepsi birbirinde hayınlarSene 1984-1985 yılı da 2 sene hatayda yaşadım. aç susuz kal bu suriyeliler bir yudum su vermezlerdi. gözümün önünde akşama kadar nohut haşlama yerlerdi. adamların lugatında buyur diye bir sözcük yok. ama bizden yana helal olsun.

25
2
yanıtYanıtla
ONÜÇ:

gel de başkasının oğluna, kızına güvenip de evlen. YAŞASIN BEKARLIK

26
1
yanıtYanıtla
xxx:

ülkemizde yabancı kaldık. . . . artık yabancıların suç işlemeleri eksikti. . . .

22
3
yanıtYanıtla
mm:

onlar yabancı değil müsülman kardeşin. . . tabiki sen de müsülmansan tabi. . sen iyi olsaydın onlar da iyi olurdu. .

yanıt2
yanıt33
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title