Haberler

Otomobilin altında kalan 10 yaşındaki kız son anda kurtuldu

Güncelleme:

Küçükçekmece'de, okul servisinden inen 10 yaşındaki kız çocuğu, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin altında kaldı.

Küçükçekmece'de, okul servisinden inen 10 yaşındaki kız çocuğu, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin altında kaldı. Hafif yaralanan kızın aracın altında kaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 12.30 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuzeni ile okuldan dönerken teyzesinin evine gitmek için servisten inen yabancı uyruklu 10 yaşındaki kız çocuğu, yolun karşısına geçmek istedi. İndikten sonra koşan çocuk, o sırada gelen otomobilin arka tekerleğinin altında kaldı.

SÜRÜCÜ YARALI KIZI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen müdahale ederek, kızı bulunduğu yerden kurtardı. İlk müdahalenin ardından kıza çarpan sürücü, çocuğu hastaneye götürdü. Yapılan tedavinin ardından kızının durumunun iyi olduğu ve ayaklarının bilekten çıktığı öğrenildi. Tedavinin ardından 10 yaşındaki kız çocuğu taburcu edildi. Öte yanda kızın ailesi sürücüden şikayetçi olmazken, kızın otomobilin altında kaldığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"YUKARIDAN GELİYORDU DURAMADI, HATTA KALDIRIMA DOĞRU KIRDI"

Kazayı gördüğünde kızı aracın altından çıkaranlardan biri olan esnaf Yılmaz Akçay, "Okul servisi geldi, şurada durdu. Bir erkek çocuğu ile bir kız çocuğu orada indi. Ondan sonra kız birden caddeye doğru koşunca, taksi yukarıdan geliyordu, duramadı. Hatta kaldırıma doğru kırda ama kurtaramadı. Kızın ayağının üzerinde durdu. Sonra müdahale ettik, arabayı geri çektirdik oradan, kaza yapan arkadaş kızı hemen hastaneye götürdü" diye konuştu.

(Medeni Topaloğlu-İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kanarya Mahallesi Küçükçekmece 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title