Haberler

Yabancı uyruklu adam ve kadını otomobilden indirip üzerlerine kurşun yağdırdılar

Güncelleme:

Maltepe'de otomobilde tartıştıkları yabancı uyruklu adamı ve kadını yol kenarında indiren saldırganlar iki şahsın üzerine kurşun yağdırdı. Olayda, ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu adam hafif yaralandı.

Maltepe'nin Aydınevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilk alınan bilgilere göre Samandıra istikametinden gelen ve plakası öğrenilemeyen otomobilde bulunan kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa süre sonra, Başıbüyük-Samandıra Yolu, D-100 karayolu Edirne istikameti bağlantı noktasında duran saldırganlar, tartıştıkları yabancı uyruklu kadın ve adamı otomobilden aşağı indirdi.

ÜZERLERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen kadın ve adamın otomobilden inmesinin ardından, otomobilde bulunan bir kişi kadın ve adamın üzerine kurşun yağdırdı. Saldırıdan kadın yara almadan kurtulurken adam ise hafif yaralandı.

YARALI AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan yabancı uyruklu vatandaş sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

OLAY YERİNDE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada çok sayıda boş kovan buldu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

HİP-HOP:

ÖLEN YOKSA O ZAMAN KURŞUN YAĞMAMIŞ. ÇİSELEMİŞ

24
1
yanıtYanıtla
orhan:

sesli güldüm. . bravo. . .

yanıt6
yanıt0
TR:

JURŞUN YAGDIRDI ADAM HAFİF YARALI BUNLAR MALMI

14
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Günaydın Gençler ''Erken kalkan mesafe alır''.

8
3
yanıtYanıtla
lazoğli:

kurşunu havaya sıkıp yağmur kar mı? demiş :)) sonra yağmur olarak yağmış

2
7
yanıtYanıtla
meko:

İlk esprinmi?

yanıt3
yanıt0
samet:

espri yapmakta zeka işidir fazla zorlama kendini

yanıt9
yanıt1
bir acayip adam:

yabancı uyruklu lafı da meşhur oldu bu aralar. . .

9
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSUN:

ya süriyeli ya ıraklı demi. . . haa birde afgan olma ihtimalide çok yüksek

yanıt8
yanıt0
sarıca kral arı:

İstanbul Suriye Afgan Irak İran vede Türki devletlerden gelip yerleşenlerle doldu taştı İstanbulda İstanbullu kalmadı desek yeri var her yerde bu yabancı uyruklular ve artık TBM olduk ABD gibi yani Türkiye Birleşik Milletler

yanıt4
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title