Haberler

Otomobil Sporları... -Akfırat Belediyesi, F1 Türkiye Grand Prix'sinin Tanıtımına Katkıda Bulunan Kurum, Kuruluş ve Gazetecilere Plaket Verdi

İstanbul Park Pisti'nin Sınırları İçinde Bulunduğu Akfırat Belediyesi, Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin Tanıtımına Katkıda Bulunan Kurum, Kuruluş ve Gazetecilere Plaket Verdi.

İstanbul Park Pisti'nin sınırları içinde bulunduğu Akfırat Belediyesi, Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin tanıtımına katkıda bulunan kurum, kuruluş ve gazetecilere plaket verdi.

İstanbul Park Pistindeki (A) kulesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Akfırat Belediye Başkanı Hilmi Yıldız, Formula 1 yarışlarının ikincisinin de başarıyla gerçekleştirildiğini, bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Formula 1 yarışlarını dünyada 2,5 milyar kişinin izlediğini hatırlatan Yıldız, ''Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren halkalardan biri olan Akfırat Belediyesi, üstüne düşen görevi yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır'' dedi.

Daha sonra Formula 1'in tanıtımına katkıda bulunan, aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kişi, kurum, kuruluş ve basın mensuplarına teşekkür plaketleri verildi.

Törene katılamayan Aziz Yıldırım'ın plaketini, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi olan kardeşi Ali Yıldırım aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title