Haberler

Adıyaman'da menfeze düşen otomobilin sürücüsü ile hastaneye yetiştirmeye çalıştığı babası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Adıyaman'da, rahatsızlanan babasını hastaneye yetiştirmeye çalışan sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobilin menfez çukuruna düşmesi sonucu meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti.

Adıyaman'da, rahatsızlanan babasını hastaneye yetiştirmeye çalışan sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobilin menfez çukuruna düşmesi sonucu meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı.

BABASINI HASTANEYE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDU

Edinilen bilgilere göre, Gerger ilçesine bağlı Tillak Köyünde ikamet eden Esat Çayır (50), rahatsızlanan 90 yaşındaki babası olan Osman Çayır'ı hastaneye götürmek istedi. 02 AAZ 645 plakalı otomobili kullanan Esat Çayır'a, eşi Üveyş Çayır'da (50), eşlik etti. Köyden Göçeri Devlet Hastanesine giden Esat Çayır, Gül Ahmet Köyü yakınlarında yolda yapımı süren menfez çalışmasının yan yola verilmesini fark edemeyerek ilerlemeye devam etti.

MENFEZE UÇTU

Esat Çayır idaresindeki otomobil hızla menfez çalışması için açılan çukura düştü. Meydana gelen feci kazada babasını hastaneye götürmeye çalışan Esat Çayır, babası Osman Çayır, olay yerinde hayatını kaybetti. Esat Çayır'in eşi Üveyş Çayır ise kazada ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ile AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucunda araç içerisinde sıkışan Üveyş Çayır, çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

2 ÖLÜ 1 YARALI

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Üveyş Çayır, Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aynı otomobilde hayatını kaybeden ve hurda yığınına dönen otomobil içerisinde sıkışan Esat ve Osman Çayır'ın cenazeleri AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarıldı. Baba ve oğulun cenazeleri Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kocasını ve kayınpederini kaybeden Üveyş Çayır'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (3)

Mehmet:

Allah rahmet eylesin 2005 yılında köylerinde öğretmenlik yaptım.Tillak köyü ilk gorev yerimdi.gercekten hic unutulmayacak kadar guzel insanllara sahip Osman Amca ya da oğluna da rahmetler dilerim çok üzüldüm.

14
0
yanıtYanıtla
Aydın Yetimoğlu:

Kapalı yola doğrudan girmişler. İşaretleme eksikliği sebep olmuş gibi görünüyor. Allah rahmet etsin.

4
0
yanıtYanıtla
Fark edemeyerek:

İhmal var gibi işçilerimizi iyi eğitelim özellikle can güvenliği ve çevre güvenliği allah rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title