Haberler

Otobüsü durdurdu, binmek yerine eşikte ayakkabılarının bağcıklarını bağladı

Güncelleme:

Mersin'de bir genç, otobüsü durdurup, kapı eşiğinde bağcıklarını bağlayarak yoluna yayan devam etti. Sinirlenen şoför, gencin arkasından isyan etti. Olay, otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde özel halk otobüsünü durduran bir gencin, binmek yerine kapı eşiğinde ayakkabılarının bağcıklarını bağlayıp yoluna yaya olarak devam etmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Şoför Ferdi Coşkun'u sinirlendiren olay, duraktaki bir vatandaşın cep telefonu ile otobüsün kameralarına yansıdı.

28 Temmuz günü akşam saatlerinde Hilmi Seçkin Caddesi üzerinde, Yeni Mahalle SSK Hastanesi güzergahında, özel halk otobüsünün durağa yaklaştığını gören ve ismi öğrenilemeyen bir genç, ayakkabısının bağcıklarını açtı ve elini kaldırıp otobüsü durdurdu.

EŞİKTE BAĞCIKLARINI BAĞLADI

Otobüsü durduran genç, binmek yerine kapı eşiğinde ayakkabılarının bağcıklarını bağlayıp, yaya olarak yoluna devam etti. Şoför Ferdi Coşkun, duruma sinirlenerek sürücü koltuğundan kalkıp, gencin arkasından baktı.

Yaşananlar durakta bekleyen diğer bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile özel halk otobüsünün kameralarına yansıdı.

SOSYAL MEDYAYA YÜKLEMEK İÇİN VİDEO ÇEKTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Bir süre sonra tekrar otobüse binen şoför Coşkun'un, seyir halindeyken gence isyan ettiği gergin halleri dikkat çekti.

Şoför Coşkun, olayı merak eden bir yolcuya, gencin sosyal medyaya yüklemek üzere video çekmek için otobüsü durdurduğunu iddia etti.

Otobüsü durdurdu, binmek yerine eşikte ayakkabılarının bağcıklarını bağladı

Otobüsü durdurdu, binmek yerine eşikte ayakkabılarının bağcıklarını bağladı

Otobüsü durdurdu, binmek yerine eşikte ayakkabılarının bağcıklarını bağladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Tarsus Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (114)

Ottoman:

Bu çocuğun resimini otobüslere asacaksın baktın çocuk durakta el kaldırdı duracaksın alacakmış gibi yapıp almadan hareket edip gideceksin.....

78
2
yanıtYanıtla
Kürşad:

Şimdi ki genç tayfa hep mal beyinsiz. Kuşlarda ki beyin onlar da yok

74
3
yanıtYanıtla
Orhan:

Ama BUNLAR Z kuşağı imiş siyasilere göre hükümeti bile degistirirlermis ben söylemiyorum bizim haber yorumcularimiz tvde diyor

yanıt9
yanıt0
patoz:

aferin gençler. ileride o yüklediğiniz videoları yersiniz. böyle devam.

60
1
yanıtYanıtla
ad:

iyi yapmış şöforlere müstehak

2
57
yanıtYanıtla
vatandaş:

nasıl bir zekaya sahipsiniz anlamıyorum. böyle mallar yüzünden insanların günü mahvoluyor. beyin özürlü bir harrketi , savunup birde iyi yapmış diyorsunuz.

yanıt20
yanıt2
esr:

böyle gençlik yazık ki yazık

40
0
yanıtYanıtla
Emre:

Boşyere oksijen harcayan tip.

38
0
yanıtYanıtla
Cann:

Güzel bir döveceksin

37
0
yanıtYanıtla
Mert:

Tam anlamıyla zavallısın oğlum sen. Sosyal medyada iki tık fazla almak için ekmek parası peşinde koşan insanlara alay eden zavallı yaratık seni

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title