Haberler

Osmaniye'de Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Osmaniye'de de Törenlerle Kutlandı. Kutlama Töreninde Ödül Alan Öğrenciler Çifte Bayram Yaptı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Osmaniye'de de törenlerle kutlandı. Kutlama töreninde ödül alan öğrenciler çifte bayram yaptı.

Bayram kutlamaları Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Törene daha sonra 7 Ocak Şehir Stadı'nda devam edildi.

Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Kıdemli Kurmay Albay Muhammed Kirazdiken, Belediye Başkanı Davut Çuhadar, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Kız ve erkek öğrencilerin gösterilerinin ardından başarılı öğrencilere ödül verildi.

Ödül töreninde Liseler Arası Bilgi Yarışması, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen spor yarışmaları ve Mayıs ayı içinde ilköğretim ve orta öğretim okulları arasında yapılan Başarı Değerlendirme Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

(ACK-AB-Y) 19.05.2008 14:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title