Haberler

Osmaniye Apartmandaki Yangınında, Üst Katlarda Mahsur Kalanlar Kurtarıldı -

Apartmandaki yangınında, üst katlarda mahsur kalanlar kurtarıldıOSMANİYE'de 5 katlı bir apartmanın alt katında çıkan yangında, üst katlarda mahsur kalanlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Apartmandaki yangınında, üst katlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

OSMANİYE'de 5 katlı bir apartmanın alt katında çıkan yangında, üst katlarda mahsur kalanlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Dumandan etkilenen biri bebek 3 kişiye, sağlık ekipleri müdahale etti.

Olay akşam saatlerinde Fatih Mahallesi'ndeki Tuğra Apartmanı'nda Hatice Yıldırım'a ait ev, henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Dumanların yükselmesini gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. İkamette kimsenin olmadığı belirlenirken, alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Bu arada, apartmanın üst katındaki dairelerde mahsur kalan vatandaşlar ise İtfaiye aracındaki yangın söndürme merdiveniyle kurtarıldı. Dumandan etkilenen 1'i bebek 3 kişi olay yerindeki acil sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. İtfaiye, yangının çıkış sebebini araştırırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Mahallesi Hatice Yıldırım İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title