Haberler

Oscarlı Yıldızdan İslam'ı Eleştiren Yazara Sert Çıkış

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ben Affleck katıldığı programda konuğun İslam'ı sert ifadelerle eleştirmesine, "Biz Müslümaların öldürdüğüne oranla çok daha fazla Müslümanı öldürdük" dedi.

ABD’li oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, katıldığı bir programda İslam hakkında dile getirilen görüşler üzerine adete çileden çıktı. Affleck, programda yapılan yorumları çirkin ve ırkçı olarak niteledi.

Cuma akşamı Bill Maher’ın sunduğu ‘Real Time With Bill Maher’ isimli programa konuk olan Ben Affleck, diğer konuk yazar Sam Harris’in, ‘İslam kötü fikirlere sahip’ iddiasına tepki gösterdi.

"IRKÇI VE ÇİRKİN"

Harris’in sözlerinin ırkçı ve çirkin olduğunu belirten Affleck, “Bu çok çirkin ve ırkçı bir açıklama. Bu açıklamayla ‘Üçkağıtçı Yahudi’ demek arasında fark yok” ifadelerini kullandı.

"BİR DİNE MENSUP OLMAK MAFYAYA ÜYE OLMAK"

İki konuğun arasında gerçekleşen tartışmaya dahil olan programın sunucusu Bill Maher, bir dine mensup olmakla mafyaya üye olmak arasında bir fark olmadığını iddia etti.

"BİZ MÜSLÜMANLARIN ÖLDÜRDÜĞÜNDEN DAHA ÇOK ÖLDÜRDÜK"

ABD’nin 2003'te Irak’ı işgal etmesine de atıfta bulunan Affleck, “Biz Müslümaların öldürdüğüne oranla çok daha fazla Müslümanı öldürdük” dedi. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ben Affleck Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

yıldız:

DÜRÜSTÇE VE GERÇEKLERİ YANSITAN BİR CEVAP. . . . . AYRICA. ALLAH ONU İSLAMLA ŞEREFLENDİRSİN İNŞALLAH

59
4
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

HELAL SANA BEEEE ADAMSIN BURDA İSE IRKÇILAR DİNE DEİL TÜRKLÜĞE KÜRTLÜĞE KARIŞYO

45
12
yanıtYanıtla
Serdar:

Ne diyosun be kadın. Sana kalsa Türkiye olucak Kürdiye. Sen neyin kafasındasın. Yok kürtçeymiş yok bilmemne. Ondan sonra sana gerilla denmesine kızıyosun. Senin düşüncen bi kere gerillaya hizmet ediyor. Önce bunu anla. Sonra neyi savunduğunu ve sonucunu iyi düşün. Sen fazla zorlama kendini. Git bi kürt koca bul evlen 7/24 kürtçe konuşup zevkten dört köşe olun.

yanıt0
yanıt0
Isyankar:

Burada konuyu anlayamayan o kadar geri zekali var ki? Amerika ve bati da demokrasi var her insan istediğini söyler. Arap ülkeleri ve Türkiye de Leman Sam kurban konusunda bir yorum yapti diye nerede ise kadini yok edecek bu yobaz ve cahil insanlar. . . Türkiye ve Arap ulkerein de demokrasi yok. . . Amerika ve Avrupa''da var herkes istediğini söyler ve yapar. Ben Alfeck fikrini soyledi. . .

12
37
yanıtYanıtla
güzel:

Türkiye de demokrasi yok diyemi leman sam istediğini söylüyor sen burda yorum yazıyorsun ?Konuyu anlamayan tek geri zeka sen gibisin heralde . Bırakın bu işleri insanlara biraz saygılı olun . Amerikada avrupada herkes istediğini söyleyemez de yapamazda bunu nerden çıkardın ?Kimsenin dini inanışına dil uzatamaz terörist diyemez diyende zaten zavallıdır ahmaktır onu savunanlar gibi

yanıt0
yanıt0
aslan özberk:

Ben Affleck gibi kişiler islamı savunsunlar . Bizim zavallı şarkıcılarımız leman san gibilerde kurban kesenleri eleştirsin. Müslümanlar çok hoşgörülü insanlar yoksa böyle şarkıcıları bu ülkede barındırmazlardı yazıklar olsun diyorum , öyle düşünen sanatçı bozuntularına . .

39
6
yanıtYanıtla
aslan özberk:

Helal olsun bizde böyle konuşan bir sanatçı var mı?

41
3
yanıtYanıtla
KARTAL:

Tek Birsey Soylemek istiyorum Oda ALLAH Sana Ve Seningibi Korkusuz, Hem Akli Hemde Kalbiile Konusan Cesur Yigitlerden Razi Olsun, Bintane Farenin icinde Bir ASLAN Gibi.

34
1
yanıtYanıtla
GEREKSİZ:

ÇAPUTÇULAR IŞIDI BAHANE EDİP MANEVİ DEĞERLERİMİZE SALDIRIRKEN, ELİN ADAMI İSLAMI SAVUNUYOR, NASIL BİR ÇELİŞKİ.

23
7
yanıtYanıtla
sadan:

çelişki değil nasip meselesi son nefes önemli

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title