Haberler

Oscar Ödüllü Yıldızın Evlilik Yüzüğü Türk Tasarımcıdan

Fransız oyuncu Oliver Martinez ile evliliğe hazırlanan Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Halle Berry'nin evlilik yüzüğünü, Türk mücevher tasarımcısı ve 'GURHAN' markasının yaratıcısı Gürhan Orhan hazırladı.

Fransız oyuncu Oliver Martinez ile evliliğe hazırlanan Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Halle Berry'nin evlilik yüzüğünü, 'Hollywood'u fetheden Türk' olarak ünlenen Türk mücevher tasarımcısı ve 'GURHAN' markasının yaratıcısı Gürhan Orhan hazırladı.

Fransız oyuncu Oliver Martinez ile evliliğe hazırlanan Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Halle Berry'nin evlilik yüzüğünü, 'Hollywood'u fetheden Türk' olarak ünlenen Türk mücevher tasarımcısı ve 'GURHAN' markasının yaratıcısı Gürhan Orhan hazırladı. Oliver Martinez ve Halle Berry çifti, evlilik yüzüğü için müşterileri arasında, Megan Fox, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Hillary Clinton, Laura Bush, Jennifer Lopez, Debra Messing, Meryl Streep ve Gwyneth Paltrow gibi dünyaca ünlü isimler bulunan Gürhan Orhan'ı tercih etti. Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, Martinez geçtigimiz ayın sonlarında Berry'ye evlilik teklifinde bulundu ve Berry bu teklife 'evet' yanıtını verdi.

Yılbaşında da elmas ve zümrüt işlemeli altın yüzük taktığı görülen Berry'nin yüzüğünü Türk mücevher tasarımcısı Gürhan Orhan'ın hazırladığı belirtildi.

Seçkin bir kesime hitap eden Gürhan Orhan saf altını, hiçbir işlemden geçmeyen safir, yakut, zümrüt ve siyah pırlantalarla süslemesi ve tasarladığı takıların üzerinde mutlaka parmak izlerini bırakması ile de tanınıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halle Berry Hollywood Magazin Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title