Haberler

Çiftlik evinde sevgililer arasında çıkan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Bursa'da çiftlik evinde sevgililer arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede büyürken, Zehra Y., İsmail İlgi'yi vurarak öldürdü. İlk ifadesinde suçunu itiraf eden Zehra Y. daha sonra tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahalesi'nde bulunan bir çiftlik evinde saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre, sevgili oldukları iddia edilen İsmail İlgi ve Zehra Y., ormanlık alandaki çiftlik evinde buluştu.

EVDEN SİLAH VE ÇIĞLIK SESLERİ GELDİ

Şehrin 30 kilometre uzaklığındaki çiftlik evinde zaman geçiren çift tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çift arasında arbede yaşandı. Çiftlik evinden silah ve çığlık sesleri duyulurken, çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede İsmail İlgi'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, Zehra Y.'nin de yaralandığı tespit edildi. Yaralı Zehra Y., olay yerinde verdiği ilk ifadede suçunu itiraf ederek İsmail İlgi'yi kendisinin vurduğunu söyledi.

İFADESİNDEN SONRA HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı Zehra Y., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversite Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (7)

Yamuk SPOR:

Yeter artık bu erkek cinayetleri son bulsun. . Kadın vahşetine son!!

22
6
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Gayrı meşru hayat insanı mutlu etmez helal olanla yetinirseniz o zaman mutlu olursunuz

19
1
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANE:

Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerdeNe çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perdeVefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlulYalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhulNe tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuşNe din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin!Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren?Bırak tahsili, evladım, sen ilkin bir

2
1
yanıtYanıtla
Bilimci:

Erkeğe şiddetin her türlüsüne dur de

0
1
yanıtYanıtla
sevgililere üzülmüyorum:

su testisi su yolunda kırılıyor. hele de 15/20 yaşlardakiler neyse de koca koca heriflerin kadınların utanmadan sevgiliymiş bilmem neymiş hayatı yaşaması utanmazlık. o nedenle bunların pislik yaşantısı böyle son bulur tabi de. hiç mi ana babaları yok, insanların yüzüne nasıl bakıyolar anlamıyorum

1
0
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANE:

Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde. Vefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlul. Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul. Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş. Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin!Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren?Bırak tahsili, evladım, sen ilkin bir

1
0
yanıtYanıtla
Ege.:

Erkeklerin bu kadınlardan çektiği nedir arkadaş. yeter artık birileri dur desin . Kadınların hayasızlığına, vahşetine birileri dur desin artık. . iyice zıvanadan çıktılar. erkekler sahipsiz kalmasın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title