Haberler

Ormanlık alanda cesedi bulunan Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı: "Benim kızım umarım artık...

Güncelleme:

Ormanlık alanda cesedi bulunan Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı: "Benim kızım umarım artık mezarında rahat uyur"KOCAELİ - Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı, çıkan ağırlaştırılmış müebbet cezası kararını değerlendirerek, "Benim kızım umarım artık mezarında rahat uyur" dedi.

Ormanlık alanda cesedi bulunan Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı : "Benim kızım umarım artık mezarında rahat uyur"

KOCAELİ - Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı, çıkan ağırlaştırılmış müebbet cezası kararını değerlendirerek, "Benim kızım umarım artık mezarında rahat uyur" dedi.

Gölcük ilçesinde 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın öldürülerek ormanlık alana gömülmesi ile ilgili Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde katil zanlısı Süleyman Kara ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Duruşmanın ardından Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı, avukatı Esra Ercüment Aslıhan Şen, adliye önünde basın açıklaması yaparak kararı değerlendirdi. CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer ve STK temsilcilerinin de destek vermek amacı ile Gökhan Balcı'nın yanında hazır bulundu.

"Bu kararı aldığımız için çok mutluyuz"

Duruşmanın ardından kararı değerlendiren mağdur avukatı Aslıhan Şen, "Bugün Ecem Balcı'nın cinayeti ile ilgili karar duruşması için 7. Ağır Ceza Mahkemesindeydik. Bildiğiniz gibi Ecem Balcı, annesinin sevgilisi tarafından hunharca katledilmişti. Biz başından beri bu davayı takip ettik. Davaya olan inancımız tamdı. Bugün Ecem'i öldüren sanık ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı. Suç delillerini yok edenler, saklayanlar ise ceza aldı. Bu kararı aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

"Benim kızım umarım artık mezarında rahat uyur"

Daha sonra konuşan Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı ise kızının katilinin en ağır cezayı almasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Biz her zaman buna inandık ve bekledik. Dedik ki, 'En ağır cezayı alana kadar biz bu adliyeye gidip geleceğiz.' Çok şükür o da oldu. Ağırlaştırılmış müebbet cezasını aldı. Biz burada bir duruş sergiledik. Kızımın arkasında bir duruş sergiledik. Katilinin kim olduğunu biliyorduk. Artık ondan katil olarak bahsediyoruz. Katil Süleyman Kara kızımı öldürmüştür. Bütün delilleri ile ispatlanmıştır. Bu saatten sonra hücresinde ömrünün geri kalanını geçirecek. Benim kızım umarım artık mezarında rahat uyur. Başka Ecemler ölmesin diyoruz. Bu bir daha da inşallah olmaz. Bununla ilgili cezalar ağırlaştırılsın. İnşallah bu bir emsal karar olur. İnsanlar umarım bir nebze rahat nefes alır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gökhan Balcı kızım dizisi Balcı Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title