Haberler

Ordu Belediye Başkanı İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Güncelleme:

Ordu Başkan'ıSeyit Torun'un bugün kü durağı Gürgentepe ilçesi oldu.

Gürgentepe ziyaretinde CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Angın, Gürgentepe Belediye Başkanı Halis Baykara, CHP Gürgentepe İlçe Başkanı Namık Aydın, Ordu Belediye Meclis Üyeleri ile beraber esnafları dolaşan Başkan Seyit Torun, vatandaşlarla sohbet ederek hasret giderdi. Belediye Başkanı Seyit Torun, bugünde kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında herkese teşekkür ederek, "Ordu'nun ve Gürgentepe'nin geleceğini beraber inşa edeceğiz" dedi.

Esnafı tek tek dolaşarak el sıkışan Başkan Seyit Torun, vatandaşla zaman zaman sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gürgentepelilerin gösterdiği ilgi ve alakadan çok büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, "Gürgentepe benim her zaman gönül bağımın artarak büyüdüğü bir ilçedir. Bu bağ bundan sonrada daha yukarılara çıkacaktır. Gürgentepe'yi gelecekte hep beraber yöneteceğiz. Sizlerin verdiği destek benim azmimi artırıyor. Bana ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz bu ilgi ve alaka için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Seyit Torun ve beraberindekiler son olarak Gürgentepe Belediyesini ziyaret ederek buradaki sohbetin ardından ilçeden ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Güngör Seyit Torun Gürgentepe Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title